Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllői fiókokat is érint az MKB Bank és a Takarékbank egyesülésének átállási folyamata

2023-04-25 18:04:09

Április 30-án lezárul az MKB Bank Nyrt. és a Takarékbank Zrt. jogi egyesülésével a Magyar Bankholding (MBH) keretében közel három éve tartó fúziós folyamat, amely Magyarország második legnagyobb, magyar tulajdonú pénzintézetének létrehozását célozza.

A tagbankok, illetve a május 1-jétől egységes MBH Bank márkanév és arculat alatt működő bank április 27. (csütörtök) és május 2. (kedd) között nem egybefüggő, teljes és részleges bankszünnapokat tartanak, amikre az egyesülés miatt felmerülő technikai és informatikai átállások zavartalan lebonyolítása érdekében kerül sor.
Az ügyfelek ezen időszak alatt bizonyos szolgáltatásokat csak korlátozott időtartamban vagy formában tudnak igénybe venni.

Fontos tudnivaló, hogy az ide kattintva részleteiben is elérhető átállási folyamat nem érinti a plasztik betéti és hitelkártyás vásárlást, valamint a kereskedői kártyaelfogadó szolgáltatást, az említett szolgáltatások az egyesülési hétvége alatt is zavartalanul működnek. Szintén könnyebbség az ügyfeleknek, hogy az egyesülés következtében nem változik meg az MKB Bank és a Takarékbank ügyfeleinek fizetési számlaszáma sem, illetve a használatban lévő, érvényes bankkártyákat az ügyfelek mind az átállási hétvégén, mind pedig azt követően is használhatják.

A Magyar Bankholding célja megteremteni az alapját egy modern, több szakértőt alkalmazó, országszerte egységes szolgáltatási színvonalat biztosító, elsősorban tanácsadásra épülő fiókhálózat kialakításának. Ennek érdekében a májusi egyesülést követően megújulnak a korábbi MKB Bank és Takarékbank fiókok, amik az MBH Bank arculatával működnek majd tovább. Első körben a nagyobb, zászlóshajó fiókok átalakítására kerül sor, ezt követően a bankcsoport teljes fiókhálózata fokozatosan megújul az év folyamán.

Gödöllőn mind a két, néhány nap múlva egyesülő pénzintézetnek van fiókja. Az MKB Bank egysége a Kossuth Lajos utca 13. szám alatt működik, míg a Takarékbank szolgáltatásait a Petőfi tér 8. szám alatt vehetik igénybe az ügyfelek. Érdeklődtünk, hogy a fúziót követően mindkét fiók megmarad-e városunkban. Kérdésünkre a Goodwill Communications munkatársa azt válaszolta: „a kért információt sajnos nem áll módunkban közzétenni”.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online