Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: elvérzett a gödöllői csapat a listavezető otthonában

2023-03-26 18:47:01

NB II. Északi-csoport, 16. forduló:
Rákosmenti KSK – Gödöllői KC 39-25
(16-9)

Kár szépíteni a dolgot, a valós erőviszonyok alapján csupán a tisztes helyállás reményében utazott a fővárosba Bartos Gábor legénysége, hogy megmérkőzzön a csoport tabelláját jelentős fölénnyel vezető, eddig veretlen Rákosmenti KSK formációjával.

A két csapat felkészültsége és játékereje közötti különbséget jól jellemezte, hogy városunk alakulata negyedóra elteltével csupán három esetben bizonyult eredményesnek, miközben tucatnyi gólt kapott.
A folytatás egyes szakaszaira némiképp összeszedettebbé vált a vendégcsapat, ám a gödöllői fellángolások egyáltalán nem veszélyeztették a védés- és támadáshatékonyságban (42% vs 15 %, illetve 72% vs 50%) egyaránt a GKC fölé nőtt hazai gárda magabiztos győzelmét.

A Gödöllői KC férficsapata 9 ponttal, 380-448-as gólkülönbséggel a tabella 9. helyét foglalja el az NB II. Északi-csoportjában. Következik: Váci FKA – Gödöllői KC április 1., szombat 14 óra.


U20 (III. osztály B-csoport
): Gödöllői KC – Rákosmenti KSK 44-34 (20-15)
A GKC – Bartos Gábor által trenírozott – bajnoki címvédő juniorcsapata 28 ponttal, 569-312-es gólkülönbséggel az 1. pozíciót tudhatja a magáénak a csoport tabelláján.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online