Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ajándékötletek és ajándékcsomagok húsvétra

2023-03-21 17:34:30

A húsvét a karácsony után a második legnagyobb ünnepünk, főleg a gyerekek számára jelent különleges meglepetést. A régi népi hagyományok része volt hazánkban a locsolkodás, amit még ma is sok helyen megőriztek. Ennek a hátterében az áll, hogy a meglocsolt hölgyek ezáltal tisztulnak meg, szinte újjászületnek.

Egy újfajta, egyre több helyen jellemző tevékenység, játék húsvétkor, ami a kincskeresés misztériumához hasonlít, és ez pedig a tojáskeresés, vagy más néven tojásvadászat, amikor különböző szempontok alapján kell a gyerekeknek rábukkanni a tojásokra vagy kisebb csoki, cukorka meglepetésekre.

A húsvéti ajándékozás öröme
A másik kialakult szokás húsvétkor az egymás megajándékozása. A Hónap Ajándéka ajándékküldés húsvéti ajándékcsomagjai minden korosztálynak nyújtanak meglepetést, amennyiben szeretnénk, hogy valaki levegye a vállunkról a családtagok, barátok ajándékozásának megszervezését.

Adni és kapni is nagy öröm, de vannak bizony olyan esetek, amikor egyszerűen nincs ötletünk, hogy mi is lehet az az apróság, amivel meglephetjük szerettünket. Ezenkívül előfordulhat az is, hogy nincs időnk beszerezni az ajándékot, vagy az is, hogy akit meg szeretnénk ajándékozni, tőlünk távol él.

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat segítségével megoldódik ez a gondunk és nagyon rövid idő alatt eljut a címzetthez az ajándékunk. Attól függően, hogy kit szeretnénk megajándékozni, választhatunk a gyermek és felnőtt ajándékcsomagok között is.

A magas minőség elengedhetetlen
A gyerekeknek a húsvét egyet jelent a tojásfestéssel és a csoki nyuszikkal, úgyhogy bármilyen, minőségi csokoládéból készült nyuszi-, bárány- vagy tojásfigurával nem fogunk mellényúlni. Fontos kihangsúlyozni, hogy minőségi legyen az a csokoládé, mert mindannyian ismerjük, hogy a nevezetes ünnepek alkalmával bizony gyakran futottunk bele silány összetételű termékekbe. És amikor már a gyerek sem akarja megenni, az sokat elárul.

A Hónap Ajándéka ajándékküldő szolgálat csakis kiváló termékekkel dolgozik. Erre garancia a 14 éves töretlen működésük, a rengeteg pozitív visszajelzés és az állandó ügyfélkör mind magánszemélyek, mind pedig cégek tekintetében.


A húsvéti ajándékcsomagok tartalma
A Kinder, a Smarties és a Milka ismert és minőségi márkák a piacon, de emellett találhatunk más magas színvonalú kézműves csokoládé termékeket is, ételkülönlegességeket. Ilyen – például – az étcsokoládé lapocskák málnatöltelékkel vagy a csokiszív gyümölcsökkel, de plüssállatot is választhatunk. A Locsolók kedvence felnőttek részére szánt ajándékcsomag, a rengeteg finomság mellett tartalmaz étcsokoládéban szilvapálinkát is.

Mindegyik húsvéti ajándékcsomag mellé kérhetünk még pluszban különféle Milka csokikat, amit az adott termék oldalán tudunk kiválasztani, illetve választható ajándék még képkeret fotóval, amellyel szülőknek, nagyszülőknek tudunk igazán meglepetést okozni. Az ajándékok mindig díszcsomagolásban, kísérőkártyával érkeznek. Jó böngészést kívánunk a húsvéti meglepetések kiválasztásához! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online