Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Prémiumminőségű magyar kozmetikumok

2023-03-19 11:05:53

Ha arcápolási kozmetikumokat keresel, az utóbbi időben egyre több prémiumminőségű magyar termék közül választhatsz. A szépségiparban dolgozó magyar szakemberek által kifejlesztett termékek megbízhatóak, és sok embernek jelentenek segítséget a bőrproblémákkal való küzdelem során.

A kozmetikai világmárkák mellett a magyar kozmetikumok iránti kereslet is egyre nagyobb, ugyanis a vásárlók – kedvező tapasztalataik alapján – szívesen megveszik őket. Ezeket a magyar kozmetikumokat a helloskin.hu webáruház kezdte forgalmazni elsőként a koreai arcápolási termékek mellett.

A GEEK&GORGEOUS termékei
A magyar kozmetikai szakember, Rácz Judit a márka tervezése során ügyelt arra, hogy termékei ne tartalmazzanak felesleges adalékanyagokat, kiküszöbölve ezáltal az esetleges irritáció és allergia lehetőségét. Az összetevők nevét és koncentrációját pontosan feltüntetik a termékeken.

Minden bőrtípusra kiválóan használható a Jelly Joker nevű nagyon gyengéd arclemosó. A hámlasztók közül a Smooth Out halványítja a pigmentfoltokat, a Cheer Up pedig a pattanásokra, mitesszerekre, tág pórusokra van jó hatással, valamint antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású termék.

Az ELYN S LAB termékei
Az ELYN S LAB az egyik legújabb magyar kozmetikai márka, ennek ellenére máris népszerűek a termékei, amiket egy professzionális szakértő csapat fejleszt. A márka megálmodója, Kárpáti-Varga Evelyn azt a célt tűzte ki, hogy mindenki számára elérhetők legyenek a magas hatóanyag-tartalmú termékek.

A Game Changer egy kíméletes, olajos lemosó, ami megszünteti a mitesszereket, és ragyogóan tiszta arcbőrt eredményez. Ha nappali vagy éjszakai krémre van szükséged, választhatod a Peptide Coctailt, ami megszünteti az apróbb ráncokat, és a bőr öregedésének látható jeleit. A gyorsan beszívódó Her Majesty minden bőrtípusra alkalmazható fényvédő krém, ami nyugtató, tápláló és antioxidáns tartalmú összetevőket tartalmaz.

TINDIGO kozmetikumok
A TINDIGO márkát a bőrápolási tanácsadóként ismertté vált Tajti Ildikó fejlesztette ki több éves fejlesztés eredményeként. Kiváló hámlasztója a Great&Powerful, zsíros, száraz és érett bőrre egyaránt használható. Ha hatásos bőrápoló szérumot keresel, a Rich&Cozy luxus bőrápoló olajkeverékben nem fogsz csalódni. A termék ápolja a kiszáradt bőrt, halványítja a hegeket és gyógyítja a pattanások után maradt sebeket is.


A MASKAOLIN termékek
A MASKAOLIN kétkomponensű arcpakolás, aminek számos változatát fejlesztették ki. A BASIC C agyagpor, ami C-vitamint is tartalmaz, alkalmas száraz és érzékeny bőr ápolására is. Segíti a mitesszerek megelőzését, halványítja a pigmentfoltokat és fokozza a bőr kollagéntermelését.

A magyar kozmetikumokkal a reggeli és az esti rutin egyaránt megoldható akkor is, ha érzékeny a bőröd, ugyanakkor az anti-aging rutint is összeállíthatod velük. Ha kérdésed merülne fel ezekkel a kozmetikumokkal kapcsolatban, keresd bátran a helloskin.hu ügyfélszolgálatát. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online