Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Már robotokkal is kereskedhetünk a kriptovaluták piacán

2023-03-16 10:39:30

Az elmúlt évek egyértelmű sláger terméke és innovációja a kriptovaluta, ami szinte felborította a pénzről alkotott képünket, valamint elkezdte megreformálni a gazdaságot, a befektetéseket és rövid időn belül a mainstream média részévé vált.

A kereskedés ma már egyre egyszerűbb, sőt, okosabb is, amit jól mutat a kereskedő robotok megjelenése is.

Egyáltalán mi az a kereskedő robot?

A kereskedés az esetek többségében nem egy egyszerű folyamat. Először ki kell választanunk azokat a kriptovalutákat, amiket figyelni szeretnénk, és a pénzünkön vásárolni belőlük, de a következő lépés a legnehezebb: követni az árfolyamot. Az ideális az lenne, ha a nap 24 óráját a képernyő előtt tölthetnénk, de ez nem lehetséges. Erre a problémára nyújtanak megoldást az olyan szolgáltatások, mint a Tradensea spot bot robot. Természetesen, ez még nem azt jelenti, hogy innentől kiadtuk a kezünkből az irányítást, és mindent a bot fog megtenni helyettünk. Csupán időt spórol nekünk a kiadott parancsaink és a megadott paraméterek alapján.

A kereskedő robotok, azaz trading botok olyan programok, amik közvetlenül tudnak kapcsolódni a különböző kriptotőzsdékhez. Folyamatosan monitorozzák a kiválasztott digitális valuták árfolyamait, és az általunk megadott beállítások alapján tranzakciókat hajtanak végre. Mi adjuk meg azokat a feltételeket, amik ha teljesülnek, akkor vásárolnak vagy éppen ellenkezőleg, eladnak kriptovalutákat, és a volument is mi határozzuk meg. A beállítás nem igényel hosszú időt, pár perc alatt el lehet végezni, és máris munkába állnak a robotok.

A trading botok a nap 24 órájában figyelik az eseményeket, így nem kell többször amiatt aggódnunk, hogy átalszunk valami rendkívüli kiugrást vagy beesést, a bot mindent megtesz helyettünk. Ha kell, bevásárol, ha kell, elad. Se több, se kevesebb.

Ezzel rengeteg időt spórolhatunk meg. Persze ez nem jelenti azt, hogy mi ki lettünk zárva rendszerből. Ugyanúgy mi is figyelhetjük az árfolyamokat, kereshetünk új lehetőségeket, valamint módosíthatjuk a robot beállításait.

Egy kereskedő robottal maximalizálhatjuk a profitot

Fontos, hogy a trading botoknak nemcsak a kívánt tőzsdéhez kell hozzáférést biztosítani (ez egy API kapcsolaton keresztül megvalósítható egyszerűen), hanem a tokenjeinkhez és a pénztárcánkhoz is. Így érhető el az, hogy a robot 0-24 pénzt termeljen számunkra. Amint az összeköttetések létrejöttek, már indul is a kereskedés és a profit maximalizálása.


Robot és robot között is rengeteg különbség van

A piacon jelenleg több kereskedő bot érhető el, így alaposan érdemes átgondolni, hogy melyiket választjuk. Szerencsére, a legtöbb robotról rengeteg információt találunk, amelyeket ajánlott átolvasni választás előtt, mivel ezek a botok fognak felelni a pénzünkért és a portfóliónk növelésért. Egy valami biztos: ne féljünk az újdonságtól, egy trading bot rengeteg időt, energiát tud számunkra spórolni. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online