Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lejáró vezetői megbízatások Gödöllőn

2023-02-27 18:19:50

Február 16-án egy helyi gazdasági társaság és két intézmény vezetői álláshelyéről, pontosabban azok betöltésének mikéntjéről is született döntés a gödöllői képviselőtestület tanácskozásán. Nézzük!

• Június utolsó napján lejár a Gödöllői Forrás Szociális Segítő és Gyermekjóléti Központ vezetőjének határozott idejű megbízatása. A tisztség betöltésére pályázatot írtak ki, a beérkezett kandidálások elbírálási határideje május 31. A leginkább alkalmasnak ítélt pályázó öt évig, azaz: 2028. június 30-ig töltheti be az intézményvezetői pozíciót, amiért jelenleg 682.956 forintos bruttó havi illetmény jár.

• Annak ellenére, hogy június 30-án lejárna a Tormay Károly Egészségügyi Központ igazgatójának megbízatása, dr. Dunai Györgynek nem kell megpályáznia a tisztséget. Ennek oka az, hogy a vonatkozó jogszabály nem teszi kötelezővé a pályáztatást. Így történhetett meg, hogy a jelenlegi igazgató vezetői megbízatását határozatlan időtartamra módosították a városatyák.

• Ugyancsak az idei év első félévének végén jár le a Művészetek Háza Gödöllő NKft. ügyvezető igazgatójának, Kovács Balázsnak a megbízatása. Mivel az intézmény művelődési házként és befogadó színházként egyaránt működik, hosszabb időt vesz igénybe a jogszabályoknak megfelelő pályáztatási eljárás.
Erre való tekintettel a döntéshozók arról határoztak, hogy a leendő ügyvezető megbízatása idén szeptember 1-jétől 2028. augusztus 31-ig tart, ami azt jelenti, hogy a budapesti székhelyű Magyar Művészeti Innovációs Központ Nonprofit Közhasznú Kft-nél is ügyvezető igazgatóként ténykedő Kovács Balázs megbízatását két hónappal meghosszabbítják, vagyis: idén júliusra és augusztusra is kiterjesztik. A tisztségért járó havi, bruttó illetmény jelenleg 920.000 forint.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online