Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kinek érdemes prémium webtárhelycsomagban gondolkodnia?

2023-02-13 18:36:50

A prémium webtárhelyek lényege, hogy garantált erőforrásokkal gondoskodik a szolgáltató arról, hogy a lehető leggyorsabb legyen a megrendelő weboldala. Ez különösen olyan weboldalak tulajdonosai számára lehet előnyös, akik nagy látogatottságú oldalt üzemeltetnek, például, forgalmas webshoppal rendelkeznek. Ha ugyanis egy online áruház lassú, akkor az ügyfelek könnyen sarkon fordulhatnak, és átpártolhatnak a konkurenciához.

A prémium tárhelycsomag fő előnyei
A RackForest prémium webtárhelycsomagjairól érdemes tudni, hogy szerverenként maximum 12 tárhelyet hoznak létre, így biztosítják a dedikált erőforrásokat. Az ügyintézés rendkívül gyors ennél a cégnél: garantálják, hogy 30 percen belül válaszolnak. Belegondolva, hogy nemcsak hétköznap munkaidőben vállalják ezt, hanem hétvégéken és ünnepnapokon is, ez egy igen kiemelkedő válaszidő.

A biztonságról napi mentésekkel gondoskodnak, a gyorsaságra pedig a 100% SSD és az Intel Xeon processzor a biztosíték. Mindezeken felül éjjel-nappal bevetésre váró műszaki ügyelettel rendelkeznek.

WordPress vagy Joomla oldalad van? Nem gond!
A RackForest prémium webtárhelycsomagjai egytől egyig jól működnek keretrendszerekkel. Legyen tehát akár WordPress, Joomla vagy Drupal alapú weboldalad, biztos lehetsz benne, hogy stabilan fog működni. A saját igényeidnek megfelelően tudod kiválasztani a PHP verziót csakúgy, mint az engedélyezett modulokat.

Használd a Softaculous Installert, így megkönnyítheted a telepítését az egyszerű blog motoroknak, tartalomkezelő rendszereknek és webáruházaknak.

Az Imunify 360 segít a védekezésben
Ezekhez a prémium tárhelyekhez magas szintű védelem biztosított. Az Imunify két fő funkcióval rendelkezik. Az egyik a MODSEC web application firewall, röviden WAF. Ennek feladata, hogy az ismert keretrendszerek sebezhető pontjait blokkolja. Megakadályozza a vírussal fertőzött fájlok feltöltését, de a brute force támadások ellen is védelmet nyújt, csakúgy, mint az SQL injection ellen. Ez a funkció különösen a régi WordPress és Joomla alapú weboldalak esetén hasznos.

Az OSSEC open-source host-based intrusion detection system, röviden HIDS egy rendszer szintű támadások elleni védelem. Blokkolja az SSH brute force, az IMAP, az SMTP brute force és más támadásokat is.

Az Imunify360 hasonló védelmet nyújt, mint a CSF vagy a fail2. A fő különbség az, hogy ez esetben captchával tovább lehet lépni, más megoldások esetében viszont tiltásra kerül az adott IP cím.


Ezt tartalmazza egy alapcsomag a RackForestnél

Az alapcsomag 30 GB SSD-t, 4 GB RAM-ot tartalmaz. A csomag része 1 vCore, 1 dedikált IP cím és 120 TB 400 Mbps korlátlan forgalom.

A többi csomag hasonló, csak a számok eltérőek. A nagyobb csomagokhoz nagyobb SSD, több RAM és vCore jár. A garantált dedikált IP cím és a fent megadott korlátlan forgalom ugyanúgy biztosított. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online