Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Idén két hölgy veheti át a Gödöllő Kultúrájáért díjat

2023-01-15 17:59:50

Mérlegelve az előzetesen közzétett felhívásra beérkezett ajánlásokat, a gödöllői városvezetés tagjai december 15-én zárt ülésen határoztak arról, hogy 2023-ban kik vehetik át a Gödöllő Kultúrájáért díjat.
Összesen négy személyre és egy szervezetre érkezett javaslat a döntés-előkészítő kulturális, ifjúsági és nemzetközi kapcsolatok bizottsághoz. A szakmai szervezet az ajánlások megismerése után úgy döntött, hogy két személy elismerését szorgalmazza a képviselőtestület tagjainál. A javaslatot a városatyák jóváhagyták.

Ennek alapján a Magyar Kultúra Napjához kötődő, a terv szerint január 22-én, vasárnap 16 órától az Erzsébet királyné Szálloda báltermében lezajló városi ünnepi rendezvényen a bal felső képen látható Kerényiné Bakonyi Eszter, a Gödöllői Városi Múzeum igazgatója (2013-tól), valamint Hidasi Zsófia, a Gödöllői Iparművészeti Műhely művészeti vezetője (jobb felső képen) részesül a település vezetése által 1998-ban alapított díjban, és az azzal járó 150-150 ezer forintos pénzjutalomban.


Az eseményen Polgármesteri Ezüstérem Gödöllőért kitüntetéssel köszönik meg Őriné Nagy Cecília (művészettörténész, Gödöllői Városi Múzeum), Kaján Marianna (muzeológus, Gödöllői Királyi Kastély), Pásztor Szilvia (vendégforgalmi osztályvezető, rendezvényszervezési csoportvezető, Gödöllői Királyi Kastély), dr. Papházi János (múzeumi osztályvezető, Gödöllői Királyi Kastély), illetve Eszenyi Zsombor (Junior Prima-díjas klarinétművész) kultúra érdekében végzett kimagasló szakmai munkáját (alsó képsor, balról jobbra).


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online