Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Elhunyt Novák Gyula, a gödöllői röplabda-csapat korábbi edzője

2023-01-07 12:25:54

December 22-én, életének 82. évében elhunyt Novák Gyula testnevelő tanár, sportvezető, a gödöllői női röplabda-csapat korábbi edzője. Temetése január 17-én, kedden 12 órakor kezdődik a budapesti Szent István Bazilika altemplomában. A gyászoló család kéri, hogy a kegyeletüket leróni szándékozó ismerősök, kollégák, barátok egy szál virágot hozzanak a szertartásra.

Novák Gyula Miskolcról került Gödöllőre az 1990-es évek második felében. Testnevelő-tanárként dolgozott a mai Váci Szakképzési Centrum Madách Imre Technikum és Szakképző Iskola elődjében, az – úgynevezett – 202-es szakmunkásképző intézményben. Miután a borsodi megyeszékhelyen, a Miskolci VSC kötelékében sikeres röplabda-edzői munkát végzett, nem lehetett kérdés, hogy tudását az akkor még NB II-es gödöllői női csapatnál kamatoztassa. Szakmai hozzáértését és felkészültségét mi sem bizonyította jobban, mint az, hogy vezetésével a lányok 1998-ban feljutottak az NB I-be.

Novák Gyula szenvedélyes versmondó is volt. A Régió Plusz TV archívumában több olyan videó is megtalálható, ami megörökítette előadásait. Szerkesztőségünk József Attila: Karácsony című versével búcsúzik Novák Gyulától. Nyugodjék békében!Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online