Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mit ér a karácsony egymás nélkül?

2022-12-24 14:45:37

Közel három éve bizonytalan és nehézségekkel teli időket élünk. A karácsonynak, mint leginkább meghitt ünnepünknek azonban nem veszhet el a lényege, fontossága. A koronavírus-járvány tombolása idején megtapasztalhattuk, hogy az emberi kapcsolattartás a gyakorlatban ugyan korlátozható, ám időt nem csak személyes találkozással lehet szánni a másikra.

Azt gondoljuk, hogy a szomszédban zajló háborús konfliktusra is visszavezethető gazdasági- és energiaválság, az elszabadult fogyasztói árak, a nehezülő megélhetési körülmények sem gátolhatják meg azt a törekvést, hogy – legalább – karácsonykor meghallgassuk egymást, és éreztetessük a másikkal: nincs egyedül!
A törődésnél nem kell nagyobb ajándék! És ez nem csak az év végi ünnepi időszak jellemzője kell(ene), hogy legyen.

A szerkesztőség munkatársai nevében – a gödöllői tagot is soraiban tudó Red One House zenekar Boldog karácsonyt című dalával is – kívánom, hogy teljen minél több ember számára szeretetteljesen az év végi ünnepi időszak Gödöllőn is. És az értékek teremtésére, megőrzésére irányuló törekvést a következő esztendőben se adjuk alább! Fedor Gábor  



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online