Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Milyen előnyei vannak az online rádióhallgatásnak?

2022-12-12 11:16:45

Az internet manapság az életünk szinte minden szegmensébe beférkőzött már: használjuk munkára, szórakozásra, kapcsolattartásra, vásárlásra, sőt, még olyan tevékenységeket is kivált, mint a hagyományos rádióhallgatás.

Hiszen, ki szeret ma már az antenna állítgatásával és a frekvenciák finomhangolásával bűvészkedni, amikor az online térben mindez sokkal egyszerűbb? De vegyük csak sorra, miért is érdemes az internetes közvetítést választani!

Kiváló minőségű az adás
FM hullámokon jó minőségben befogni egy rádióadót sokszor nem egyszerű, hisz az adótorony távolságától, a domborzati viszonyoktól, sőt még az aktuális időjárástól is függ, hogy mennyire lesz zavartalan a közvetítés. Ha az adás szakadozik, recseg, az meglehetősen bosszantó.

Ha viszont a MyOnlineRadio weboldalát választod, akkor ezektől mindörökre búcsút vehetsz! A webes felületen és a mobilos applikácóban is egy listába szedve találod a legnépszerűbb hazai adókat. Bármelyiket szeretnéd hallgatni, elég csak a nevére kattintani, máris megszólal az adás, ráadásul kiváló minőségben, recsegésmentesen.

A rádiózásba nem fognak bezavarni az analóg közvetítést befolyásoló tényezők, ráadásul, a távolság sem lényeges, ugyanis a közvetítés az interneten keresztül zajlik, tehát bárhol is vagy a világban, tudod hallgatni a kedvenc csatornádat.

Nemcsak élőben hallgathatod
Elaludtál és lemaradtál a kedvenc reggeli műsorodról, pedig egyébként sosem hagyod ki? Most sem kell! Az online térben ugyanis nemcsak élőben lehet hallgatni az adást, hanem akár később is visszakeresheted a korábban elhangzott tartalmakat. Így semmiféle hátrány nem ér abban az esetben, ha bármely okból nem hallgatod a rádiót élő egyenes adásban.

Ha – például – nálad nem indulhat a reggel Balázsék nélkül, nem muszáj a szabadságod alatt is korán kelni, hanem pihend ki magad, és a késői reggeli közben hallgasd vissza a korábban közvetített adást!

Kikeresheted a dalok címét
Az imént hallottál egy remek dalt a rádióban, de nem voltál elég gyors, vagy cserben hagyott a Shazam? Ne bosszankodj, nem kell arra várnod, hogy ismét leadják vagy a műsorvezető beolvassa a címet és az előadót, hanem kattints a MyOnlineRadio „Most szól” menüpontjára!

Itt akár 30 napra visszamenőleg is megtalálod az egyes csatornákon elhangzott dalokat, a hozzájuk tartozó YouTube linkekkel együtt. Csupán annyi a dolgod, hogy megkeresed, melyik adón és megközelítőleg mikor hallottad a kérdéses zeneszámot, és máris kiderítheted a címet és az előadót.


Ingyenes

Ha nem akarsz előfizetni egyik zenei streamingszolgáltatásra sem, de szeretnél jó zenéket hallgatni, akkor a rádióban nem fogsz csalódni. Csupán arra figyelj, hogyha mobilnetet használsz, a rádiózás adatforgalmat generál, így kifuthatsz a havi keretedből.

Ezt megelőzendően ahol csak lehet, használj Wi-Fit, illetve ha sokat rádiózol olyan helyen, ahol nincs, akkor érdemes korlátlan mobilinternet-csomagot vásárolni. Ez ma már a legtöbb hazai szolgáltatónál megfizethető áron igényelhető. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online