Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Airless krémadagolók a kozmetikai iparban

2022-12-09 10:57:11

Az esztétikus csomagolás rendkívül fontos, a kozmetikai iparban pedig hatványozottan. Ha nem nyeri el a vásárló tetszését egy megfelelő borítás, nem alakul ki benne bizalom a termék iránt. Emiatt pedig sokkal kisebb eséllyel fogja azt a kosarába tenni.

A bőr- és szépségápolás különösen érzékeny terület. Senki nem szeretné, ha baktériumoktól, szennyeződésektől hemzsegne az arckréme. A kozmetikai iparban tehát fokozottan ügyelni kell a tisztaságra.

A natúr krémek leghigiénikusabban airless adagolókban tárolhatók, mert ezek használatával sem levegő, sem szennyeződés nem kerülhet a flakonba. Legfőképpen krémek, lotion-ök, különböző szérumok csomagolására alkalmasak az airless rendszerek.

Airless rendszerek típusai
Az airless tégelyek különféle kivitelben kaphatóak az Allinpackaging.hu széles kínálatában. Színek, méretek és anyagok tekintetében is többféle változatok között szemezgethetünk. Alul- vagy felültöltős típusok közül választhatunk.

Léteznek egyszerűbb kivitelű airless adagolók és egészen exkluzív megjelenésűek is. Bizonyos típusok védőkupakkal rendelkeznek, megakadályozva a véletlenszerű benyomódást és szivárgást.

5, 10, 15, 30, 50, 100 vagy 150 milliliteres változatok közül válasszuk ki a termék igényeinek legmegfelelőbbet. Nyaktípus szerint vannak a menetes, illetve a ráütős fajták. Formája mindegyiknek hengeres. A csak műanyag alkatrészt tartalmazó adagolók környezetkímélők is.

Milyen előnyei vannak az airless tégelyeknek?
A lég nélküli csomagolásnak köszönhetően a készítmény eltarthatóságának ideje megnő, mivel nem érintkezik levegővel, így kifejezetten ajánlott tartósítószermentes termékekhez is. A krém állagát is tökéletesen megőrzi.

Az airless pumpa segítségével adagolható a készítmény, ami így nem folyik mellé, nem kenődik szét a csomagoláson. Egyszerűen kezelhető, mindössze egy pici nyomással szabályozható a mennyiség, pontosan annyi kerül a kezünkre, amennyit szeretnénk.

Egy női kistáskában könnyedén találunk neki helyet, bármikor tudjuk használni diszkréten a kedvenc krémünket. Nagyon gazdaságos, mert a vákuumnak köszönhetően az utolsó cseppig ki tudjuk szedni a krémet a flakonból. Az adagoló pedig szétszedhető és tisztítható, tehát újra felhasználható.

Az airless adagolók címkézése
A kozmetikai termékek vonatkozásában sem kerülhetők el bizonyos előírt elemek, amiket a csomagoláson minden esetben fel kell tüntetni. Szigorú szabályoknak kell eleget tenni abban a tekintetben, hogy milyen információkat teszünk közzé kötelezően a csomagoláson.

Az airless adagolókban levő termékek ismertetőjeként a palástra történő címkézés vagy a direkt nyomtatás technikái közül választhatunk. A direkt nyomtatás valamivel tartósabb megoldást biztosít, ám mindkettő magas minősége garantálja a fotórealisztikus végeredményt.  (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online