Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A babát védi, a kiságyat ékesíti

2022-12-08 13:39:12

Vannak bizonyos kiegészítők, amik nem hiányozhatnak a babaszobából, az egyik ilyen termék a rácsvédő. Főleg, amikor már aktívabb lesz a baba a kiságyban, nélkülözhetetlen a biztonsága érdekében. A kisbaba fejét óvja a sérülésektől, valamint megakadályozza, hogy beszoruljon a karja vagy a lába az ágyrácsba. Egy mutatós fonott rácsvédővel, maximálisan biztonságossá tehető a kiságy.

Puha fonat, mely óvja a babát

Bizonyára találkoztál már a hagyományos rácsvédőkkel, amik színes, mintás textillel behúzott vékony szivacslapok, amiket megkötőkkel kell a rácshoz rögzíteni. Ha, azonban az esztétika is ugyanolyan fontos, mint a biztonság, akkor válassz a Babaágynemű bolt webáruház fonott rácsvédői közül. Amellett, hogy puha, biztonságos, nagyon mutatós kiegészítő is. Az újszülött baba méretéhez képest még nagynak tűnik a kiságy, de a fonat segítségével puha, biztonságos fészket alakíthatsz ki számára. Sokoldalúságát bizonyítja, hogy nem csupán a kiságyban használható. Falvédőként is praktikus a gyermek ágyán, vagy csomópárnává is átalakítható. De a nappaliban is mutatós darab, a kanapén, TV nézés vagy olvasás közben, derékpárnaként is használható.

A fonott rácsvédő bébiplüss anyagból készül, aminek a töltete apró poliészter golyókból áll. A hosszú fonattal körbefuttatható a kiságy belső oldala, praktikus és dekoratív kiegészítő egyben. Minőségi termék, melyet kézműves technikával készítenek 4-6 órán keresztül. A pihe-puha antiallergén anyagnak nagyon kellemes a tapintása. Annak érdekében, hogy ne mozdulhasson el a helyéről, megkötők segítségével rögzíthető a babaágyra.


Tetszés szerint variálható

A babaszoba színéhez, hangulatához tudod igazítani a fonott rácsvédőt, mivel a szivárvány minden színében megtalálod a Babaágynemű bolt webáruház kínálatában. Ízlésed szerint kombinálhatod a színeket és a fonatok számát. A finom pasztell árnyalatoktól az élénk vidám színekig minden megtalálható a palettán.

Többféle méret közül is lehet válogatni, ezért dönthetsz úgy, hogy a kiságy teljes hosszában körbefut, vagy csak a feléig. A fonatok számában is széles a választék, hármas fonat, négyes fonat, hatos fonat vagy halszálkamintás fonat is választható. A fonatok lehetnek egyszínűek, vagy akár mindegyik más színű is lehet. A rácsvédő magassága 16-18 cm.

A fonott ágyrácsvédő előnyei

A legfontosabb szempont, hogy biztonságos környezetet teremt a kicsi számára a kiságyban, ahol főleg még alvással tölti a nap nagy részét. A hagyományos rácsvédők magasak és meggátolják a levegő szabad áramlását, és a baba sem lát ki az ágyából. Ezzel szemben a fonott változat csak 16-18 cm magas, a levegő is szabadon mozog, és a baba kilátása nincs korlátozva.

További előnye, hogy a fal mellé helyezett kiságy esetében a hideg elleni védelemként is használható a téli hónapokban. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online