Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kishercegnővé koronázhatják a gödöllői Bor Jankát a Miss Hungary 2022 szépségversenyen

2022-12-06 10:28:31

December 11-én, az esti órákban a budapesti Aquaworld Resort Hotel Amazonas dísztermében – immár 32. alkalommal – rendezik meg a Miss Hungary 2022 Nemzeti Szépségverseny és Királynőválasztás a La Burrata Mozzarella, a mozzarellák királynőjének főtámogatásával megvalósuló gálaestjét.

A színvonalasnak ígérkező program részeként a döntőbe került versenyzők közül megválasztják a Miss Tini és a Miss Hungary 2022 udvarhölgyeit és királynőit. A 26 főből álló mezőny több tourral mutatkozik be: a zsűri tagjai a Crystal kis és nagy estélyi, valamint a Paloma fürdőruhás felvonulás alapján döntenek a díjak odaítéléséről.
A győztesek fejére felkerül a korona és számtalan különdíjat is kapnak a magyar szépségek. A versenyzők értékes nyereményein felül, tombolasorsolás is lesz, ami bevételének jelentős részét felajánlják a Kéz a kézben Alapítvány részére, ezzel is segítve az autista gyerekek életét.

Pest megyét az akár világszintű modellmunkákra is eséllyel pályázó, gödöllői származású és kötődésű 17 éves törékeny szépség, Bor Janka képviseli a Miss Hungary 2022-es döntőjében, a tinik mezőnyében.
A jelenleg a fővárosban élő, a Veresegyházi Katolikus Gimnázium esti tagozatán tanuló tinédzser nemrégiben történt Budapestre költözését megelőzően Gödöllőn, a Szent János utcában élt. A palotakerti bölcsőde és óvoda után, a Petőfi Sándor Általános Iskola diákja lett. Két évvel ezelőtti megszűnéséig a CEAS Angol-magyar Gimnázium és Szakközépiskolába járt, majd a Váci Szakképzési Centrum Madách Imre Technikum és Szakképző Iskolában folytatta középiskolai tanulmányait.

Elmondása szerint 5 éve modellkedik, és ez idő alatt már számos fotózáson vett részt. Céljaként a tanári pályát tűzte ki, azon belül is az irodalomban rejlő tudás továbbadását. Későbbi tervei között szerepel egy alapítványi iskola megnyitása, ami mentálisan sérült, depressziós gyerekek képzését, oktatását végzi.

Fontos tudni, hogy az esemény időpontjáig szavazás zajlik arról, hogy ki legyen 2022-ben a Miss Hungary szépségverseny közönségdíjasa, aki 500 ezer forintos szerződést nyer az Oxygen Music-tól.  A legszebbnek ítélt lányra ide kattintva lehet voksolni!
A szavazók között gazdára talál egy páros wellness hétvége, egy páros karóra szett és egy prémium italcsomag.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online