Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Segítséget kérnek a gödöllői rendőrök egy kistarcsai férfi felkutatásában

2022-11-22 14:01:29

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya lopás bűntette és más bűncselekmények elkövetése miatt büntetőeljárást folytat a jelenleg ismeretlen helyen tartózkodó Radics Gyula ellen.

A gyanú szerint a fotón látható férfi 2022 novemberében nőtársával együtt Kerepesről több autót lopott el. A két elkövetőt a rendőrök azonosították, a 27 éves nőt elfogták és november 14-én gyanúsítottként hallgatták ki. Szökésben lévő társa gyorsabb elfogása érdekében a rendőrök a lakosság segítségét kérik.

A Gödöllői Rendőrkapitányság munkatársai kérik, hogy a férfit senki ne próbálja feltartóztatni. Aki felismeri, akár jelenlegi tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, tegyen bejelentést a Telefontanú (06-80) 555-111-es zöldszámán, vagy a 112-es központi segélyhívón. Forrás: police.hu

Frissítés! A keresett férfit november 23-án kerepesi tartózkodási helyén elfogták. R. Gyula többszöri felszólítás ellenére sem volt hajlandó előjönni a lakásból, így a rendőrönek kellett bemenniük. Ellenszegülését megtörték, bilincselve vitték be a gödöllői kapitányságra.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online