Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az ipari beszállítás svájci bicskája

2022-11-18 19:50:16

A Next Evolution Kft. 2015 óta piacon lévő magyar tulajdonosi háttérrel rendelkező ipari disztribúciós cég, amely értékesítési tevékenységét a multinacionális vállalati környezet elvárásaival kompatibilis módon, elsősorban országos viszonylatban végzi az ipari ellátás területén. Vásárlóik olyan hazai és nemzetközi vállalatok, gyártó cégek, amelyek első sorban MRO termékek és eszközök beszerzése ügyében veszik igénybe szolgáltatásaikat, de egyre inkább teret kap a projekt jellegű beszerzésekben, munkavédelmi LOTO rendszerek kialakításában is a meglévő és újonnan érkező ügyfelektől egyaránt. Legyen szó pneumatikus rendszerek alkatrésziről, lineáris technikai elemekről, munkavédelmi eszközökről, hajtástechnikai, automatizálási alkatrészekről, szerszámokról vagy villamosipari termékekről, széleskörű termékválasztékot és szolgáltatások tág körét nyújtják az ügyfeleknek.

Webáruházukban a korunk elvárásainak megfelelően magas megtakarítási potenciállal bíró, ipari felhasználóknak tervezett NEXT CHOICE (NECH) márkájú LOTO, pneumatikus, lineáris technikai termékek és vizuális vizsgálati eszközök rendelhetőek néhány perc alatt, míg a hírek és cikkek között az áruházban található eszközök alkalmazásával, használatával kapcsolatos információk között merülhetünk el és bővíthetjük ismereteinket.

Mivel egyre inkább előtérbe kerül a munkavédelem fontossága, a munkavállalók, a szakképzett munkaerő testi épségének védelme, így az egyik nagy terület, amiben segítségükre lehetnek; a különféle LOTO (Lockout/Tagout) eszközök beszerzése.
A LOTO eszközök feladata, hogy a javítási és karbantartási munkafolyamatok során nullára redukálja azon munkabalesetek számát, amik figyelmetlenségből, hirtelen energia-felszabadulásból vagy a gépek véletlen elindulásából erednek. Az ilyen típusú balesetek elkerüléséhez nem elegendő az egyéni védőfelszerelések használata, hiszen a hirtelen felszabaduló energiáktól a felhasználót azok száz százalékosan nem óvják meg. A LOTO eszközök használata úgy képes ezt a fajta védelmet biztosítani a munkavállalók számára, hogy leválasztják az energiaforrást a felhasználási területtől, vagy blokkolják az adott munkagép minden indítási lehetőségét, így a munkavállalók a hirtelen energia felszabadulásból kitett veszélyeknek még véletlenül sincsenek kitéve.

Több ember közös munkája esetén egy gyűjtőlakat vagy csoportos kizáró eszköz alkalmazásával elérhetjük azt, hogy a rendszer csak akkor legyen ismét üzembe helyezve, ha minden dolgozó befejezte a munkát és mindenki eltávolította a saját LOTO lakatját. Helyes használat esetén amíg akár csak egy ember is részt vesz a karbantartási vagy szervizelési folyamatban és nem fejezte be a tevékenységét, addig az energiaforrás biztonságosan elzárva marad.


Az Industrial shopban, a Lockout Tagout
menün belül kategorizálva megtalálhatók a legkülönfélébb területeken található energiaforrások kizárásához alkalmas eszközök. Az itt található LOTO eszköz kínálat teljes mértékben lefedi még az ipari felhasználók legspeciálisabb igényeit is. Akár egy teljesen új LOTO rendszer bevezetéséhez és kiépítéséhez szükséges eszközbeszerzés is könnyedén megejthető egy gyors online megrendeléssel.

Azon témakörökben, ahol konkrét termék ajánlata nem érhető el, ott a szolgáltatások, termékek sokszínűsége, az eltérő ipari területek specifikus jellege miatt az ügyfeleik számára leginkább megfelelő megoldásokat egyedi, személyre/cégre szóló ajánlat alapján teszik elérhetővé. A cég gyorsan, precízen és minden fontos specifikációnak vagy ésszerű határokon belül lévő speciális igénynek eleget téve teljesíti a hozzájuk beérkező megrendeléseket. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online