Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Letartóztatták azt az 53 éves férfit, aki a gyanú szerint önkielégítést végzett a gödöllői HÉV-vonalon

2022-11-15 13:23:43

A rendőrség adatai szerint egy 16 éves fiatal lány volt az első kiszemelt. Iskolába tartott november első napjaiban, amikor arra lett figyelmes, hogy a nagyiccei megálló közelében egy vele szemben üllő férfi –miközben tekintete a lányra szegeződött – a nadrágját nemes egyszerűséggel kigombolja, előveszi a nemi szervét és önkielégítést végez. A férfi egy szót sem szólt, a lány rémültében leszállt és egy másik kocsiban folytatta útját. A nem mindennapi történést jelezte a rendőröknek.

Pár nappal később hasonlóról érkezett bejelentés, akkor egy 28 éves nő kérte kétségbeesetten a rendőrök segítségét. A történet kísértetiesen egyezett a korábbival, november 10-én a Cinkotáról Gödöllő irányába közlekedő HÉV-en egy férfi önkielégítést végzett, miközben lassan oldalazva közelebb lépett áldozatához.

A gödöllői rendőrök az első bejelentéstől kezdve minden lehetséges adat és információhalmazt begyűjtöttek, eredménnyel. Az 53 éves V. Gábor november 11-én este már a kihallgató helyiségben találta magát, szeméremsértéssel gyanúsították meg és őrizetbe vették. A férfi a terhére rótt bűncselekményeket nem ismerte el, kérdésekre nem volt hajlandó válaszolni.

A férfival szemben a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték letartóztatását, amit a bíróság elrendelt. Forrás: police.huKamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online