Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Jön az új MÁV-Volán menetrend, amitől javulhatnak a gödöllői átszállási lehetőségek

2022-11-15 09:41:01

Új, a tömegközlekedési eszközök gödöllői használóit is érintő menetrendet vezet be december 11-től a MÁV-Volán-csoport. Az erről szóló, 170 oldalban megfogalmazott részleteket Vitézy Dávid, a Technológiai és Ipari Minisztérium közlekedési államtitkára foglalta össze a közösségi oldalán közzétett, alább megtekinthető kisfilmben.

A tisztségéről időközben, november 14-én lemondott szakember tájékoztatójából – mások mellett – kiderül, hogy a hatvani-miskolci vonal elővárosi szakaszán sűrűbb lesz a közlekedés, a kora reggeltől késő estig óránként járó új Mátra InterRégió nemcsak Gyöngyösnek teremt közvetlen kapcsolatot a fővárossal, de az egri Agria InterRégiókkal együtt félórás, zónázó szolgáltatást is nyújt az agglomerációban. A miskolci InterCity-k megállnak Hatvanban, ez nemcsak a városnak jó hír, de a salgótarjáni vonal valamennyi településének is, hiszen ezek 25 perccel kerülnek közelebb Budapesthez. Gödöllőn, Aszódon, Bagon és Turán javulnak az átszállási lehetőségek buszról az új vonatokra, és ennek megfelelően új közös bérletekkel lehet majd utazni a térségből vonattal, busszal, HÉV-vel, ráadásul, sokszor olcsóbban, mint jelenleg.

Frissítés! A lakossági tiltakozás következtében december 6-án bejelentették, hogy nem lesz menetrendi módosítás a Gödöllőt is érintő Volánbusz-járatok esetében.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online