Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Példátlan szülői fellépés a Hajós iskolában: garázdaság miatt szabálysértési eljárás indult

2022-11-14 17:32:57

Megbízható forrásból származó értesülésünk szerint november 9-i keltezéssel fontos iskolarendi változásokról értesítették a Gödöllői Hajós Alfréd Általános Iskolába járó diákok szüleit. A levélben megfogalmazott elvárások szerint a Török Ignác utcai épület esetében elsősorban a belépési kapukóddal történő bejutást, a folyosókon való tartózkodás mellőzését kérték a szülőktől. A Légszesz utcai központi épületnél pedig olyan intézkedés bevezetéséről döntött az iskola vezetése, hogy az uszoda feletti osztálytermekbe járó gyerekeket reggel csak a lépcsőig kísérjék a szülők, akik a délutáni órákban a büfé előtti fedett részen várakozhatnak, hogy ne zavarják a délutáni foglalkozásokat.

A levél megfogalmazói a gyermekek biztonságára hivatkozva határoztak a korlátozásokról, ám nem nevezték meg, hogy milyen cselekmény válthatta ki az elrendelt szigorításokat. Úgy tudjuk, hogy egy súlyos, az intézkedés bejelentését megelőző napokban történt eset is okot szolgáltathatott az iskolarendi változtatásokra. A hírportálunk birtokába jutott információk alapján egy alsó tagozatos diáklány édesapja egyfajta önbíráskodást tanúsítva lépett fel fenyegetően gyermeke lány osztálytársa ellen, utalva arra, hogy a két gyerek közötti konfliktust, ha kell, önhatalmúlag, erőszakot kilátásba helyezve rendezi le.

Miután a különös szülői agresszivitástól tanúskodó eset a felelősség megállapításáért kiált, szerkesztőségünk megkereste a Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot. A rendvédelmi egység kommunikációs osztályának munkatársa érdeklődésünkre azt válaszolta, hogy a jelzett ügyben, feljelentés alapján a Gödöllői Rendőrkapitányság garázdaság szabálysértés miatt indított eljárást. A tényfeltáró folyamat jelenlegi fázisában a gödöllői rendőrök vizsgálják az eset összes körülményét.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online