Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Áldozatból gyanúsított lett a gödöllői kapitányságon feljelentést tett nő

2022-11-04 11:11:04

Rablótámadás áldozataként kért rendőri segítséget egy 26 éves nő, ám kiderült, története mese habbal. Kellett a pénz, ezért hazudott. Hatóság félrevezetése a vádemelési javaslattal lezárt ügy minősítése.

A szociális gondozóként dolgozó, fővárosi nő a Gödöllői Rendőrkapitányságon tett feljelentést, mivel elmondása szerint kirabolták: április 27-én délelőtt, egy Dobogókő környéki erdős résznél hirtelen megállt autója előtt egy bukósisakos motoros. Leszállt a járműről, odalépett hozzá, a vezető oldalon benyúlva félrelökte őt, kivette a jobb első ülésen lévő fekete táskát, majd visszapattant a nyeregbe és elhajtott. A táskában a munkáltatója számlájáról levett 40.000 euró és egy mobiltelefon volt.

A gödöllői rendőrök az akciófilmbe illő forgatókönyvet hallván forrónyomon indultak, ám hamar visszafordultak, mivel az „áldozat” beismerte: kitalálta az egészet. A nyomozás immár rablás bűntettéből hatóság félrevezetésének vétsége megalapozott gyanújába fordult, amit a Dabasi Rendőrkapitányság folytatott le.

A 26 éves nő a terhére rótt bűncselekmény elkövetését beismerte, a gyanúsítás ellen panasszal nem élt, vallomást azonban nem tett. Becsatolt egy néhány soros nyilatkozatot, abban röviden kifejtette az életkörülményeit, amik a gyanúsításban szereplő összeg „elsikkasztásához”, lenyúlásához vezettek.

A Dabasi Rendőrkapitányság Gyáli Rendőrőrse a 26 éves nővel szemben folytatott eljárást befejezte, az ügy iratait átadta az ügyészségnek. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online