Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Mozijegy vásárlásával most a gödöllőiek is hozzájárulhatnak az erdők megmentéséhez

2022-11-02 11:26:08

November 3-tól látható országosan a mozikban Laurent Charbonnier és Michel Seydoux hatalmas vásznakra álmodott természetfilmje, A tölgy - Az erdő szíve című alkotás

A film magyarországi vetítése jótékonysági célt szolgál! A filmet forgalmazó Mozinet minden néző után 100 forintot adományoz az Erdőmentők Alapítványnak, hogy ezzel támogassa erdőtelepítési tevékenységüket, mert mára nem maradt természetes tölgyerdő Magyarországon. Az intenzív emberi használat következtében a tölgyes erdőkben csökkent a biológiai sokféleség.
A film A Vándormozi közreműködésével az esélyteremtés jegyében, eljut olyan magyarországi településekre is, ahol vagy nem működik mozi, vagy szervezett iskolai igény mutatkozik annak levetítésére.

Amint azt Reményi Richárdtól, a Gödöllői Városi Filmszínház vezetőjétől megtudtuk, szervezett formában, megfelelő létszám esetén a Hamvay-kúria épületében működő moziban is megtekinthető a rendkívül látványos és érdekes természetfilm. Az érdeklődő szervezetek (iskolák, óvodák, egyesületek) ezen az email-címen, valamint a (06-30) 376-9716-os telefonszámon jelezhetik ez irányú igényüket.



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online