Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Lopással gyanúsítható Galga-menti férfiakat kapcsoltak le a gödöllői rendőrök

2022-10-06 13:53:46

A banda tagjai egy bagi ház előtt nyitott állapotban leállított autóval hajtottak el október 2-án, a késő esti órákban. A tettesek a lopott kocsival egy aszódi, majd egy hévízgyörki címre mentek.

Az aszódi zöldséges üzletet, valamint a hévízgyörki benzinkutat kétszer is meglátogatták október 2-áról 3-ára virradó éjjel. Az először sikerrel végrehajtott betörés után újabb adag zsákmányért tértek vissza.

A zöldségestől összesen 2 rekesz nektarint, 1 rekesz almát, 1 rekesz körtét, 150 tojást és egy hosszabbítót vittek el, a gyümölcsöket később a 35 éves bagi gyanúsított otthonában a rendőrök megtalálták és lefoglalták. A benzinkutas betöréskor először négy üveg italt és 80 tábla csokit vittek magukkal, később visszatérve a pénztárgépet ürítették ki, no meg újabb három üveg ital is elfért még a hónuk alatt. Az általuk okozott kár összege meghaladta az 500 ezer forintot.

Miután mindennel végeztek a lopott autót Hévízgyörk külterületén felgyújtották, amit később teljesen kiégve találtak meg a nyomozók.

A tettesek utáni forrónyomos munka néhány órán belül eredményt hozott, négy bagi lakost hoztak összefüggésbe a bűncselekményekkel. Két fiatalkorút és két felnőttkorút. Egy 17 éves fiút, valamint egy 19, és egy 35 éves férfit elfogtak és előállítottak, a csapat irányítójaként számba vehető 17 éves fiút azonban nem találták, elfogatóparancsot adtak ki ellene. Másnap fogták el, majd társaihoz hasonlóan kihallgatták. Ő nem, a többiek tettek vallomást, részben vagy egészben beismerőt.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai több rendbeli lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatják le a feltételezett elkövetőkkel szemben a további eljárást. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online