Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: nagyon nem bírt a PLER-es fiatalokkal a gödöllői formáció

2022-09-17 18:44:34

NB II. Északi-csoport, 2. forduló:
PLER-Budapest U23 – Gödöllői KC 40-28
(18-14)

A vendéglátók háromgólos vereséggel, városunk együttese pedig ötgólos győzelemmel kezdte az új bajnoki idényt. Csupán ebből kiindulva, megjósolhatatlan volt, hogy a PLER-es fiatalok mekkora erőfeszítésre késztetik Bartos Gábor formációjának tagjait.

Alig telt el négy perc a meccsből, a stabilan védekező, majd ebből rendre eredményes hazaiak 4-0-ra elhúztak. A többgólos hátránnyal az volt a legfőbb gond, hogy annak ledolgozása esetenként kapkodáshoz vezetett. Ennek is tudható be, hogy a házigazdák az első félidő végéig „ráültek” a különbségre.
A térfélcsere után újra a PLER-es fiatalok percei következtek, akik szűk nyolc per alatt nyolcgólosra hizlalták vezetésüket (28-20). Innen már nem maradt visszaút a több meghatározó játékosát is nélkülöző Bartos-csapat számára, amely végül tucatnyi találattal maradt alul Pestszentlőrincen.

A Gödöllői KC férficsapata 2 ponttal, 62-69-es gólkülönbséggel a tabella 8. helyét foglalja el az NB II. Északi-csoportjában. Következik: Gödöllői KC – VS Dunakeszi szeptember 25., vasárnap 18 óra (GKC – Csömör juniormeccs 16 óra).


U20 (III. osztály B-csoport): Gödöllői KC – Domony 44-15 (20-7)
A GKC – Bartos Gábor által trenírozott – bajnoki címvédő juniorcsapata 2 ponttal, 44-15-ös gólkülönbséggel a 4. pozíciót tudhatja a magáénak a csoport tabelláján.
U18 (II. osztály Keleti-csoport):
Gödöllői KC – Tisza Volán SC 44-33 (18-15)
A gödöllői egyesület Mácsár Gyula szakmai irányításával készülő, elmúlt kiírásban bajnoki aranyérmes ifjúsági formációja 4 ponttal, 71-59-es gólkülönbséggel a tabella 2. helyezettje.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online