Vissza normál nézetbe Nyomtatás

A feleség negyvennél kezdődik, és ismét Gödöllőn hódít

2022-09-15 10:33:27

A rendkívüli sikerre való tekintettel a gödöllői és környékbeli érdeklődők újra láthatják A feleség negyvennél kezdődik című házasságjavító komédiát a Fórum Színház társulatának előadásában. A darab idén augusztus 17-én, Szentendrén debütált, majd néhány nappal később felkerült a helyi egyetem belső udvarán lezajlott gödöllői Sisi nyár programsorozat repertoárjába.
Egy hatalmas eső azonban augusztus 21-én közbeszólt, így a Németh Kristóf és Beleznay Endre rendezésében színre vitt, mintegy háromórás előadást egy nappal később zárt térben, a Művészetek Háza Gödöllő épületének színháztermében mutatták be (képen).

Miután a visszajelzések rendkívül pozitívak voltak, nem lehetett kérdés, hogy újra műsorra kell tűzni Gödöllőn a parádés szereposztású komédiát, aminek címszerepét Pikali Gerda alakítja, tétova férjét Beleznay Endre, segítőkész barátaikat, Németh Kristóf és Gregor Bernadett, a mulatságos nagypapát Magyar Attila, energikus fiukat pedig Náray-Kovács Zsombor személyesíti meg.

A gödöllői „újrázás” apropóján Németh Kristóf érdeklődésünkre elmondta, óriási öröm ismét Gödöllőn játszani, ritkaság az olyan lelkes és értő közönség, mint a gödöllői.
- A feleség negyvennél kezdődik lett a Fórum Színház eddigi legviccesebb előadása, reményeim szerint rendszeresen elhozzuk Gödöllőre – fogalmazott a társrendező.

A „Feleség” tehát október 18-án, kedden 19 órakor visszatér Gödöllőre, a helyszín pedig ismét a MUZA színházterme lesz. Az előadás 180 perc hosszú, egy szünettel. Jegyeket ide kattintva lehet vásárolni, 5.900 forintos egységáron.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online