Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Te is imádsz kádfürdőt venni?

2022-09-13 18:42:59

Míg a forró nyári napokon semmi sem esik jobban, mint egy gyors hűsítő-frissítő zuhany, addig az ősz beköszöntével átalakul az emberek preferenciája.

Ugye, te magad is úgy vagy vele, hogy ha kora reggeltől késő délutánig dolgoztál, fagyoskodtál, átfáztál, akkor hazatérve el sem tudsz annál pihentetőbb élményt képzelni, minthogy engedj magadnak egy kád forró vizet, amelyet illatosítva-habosítva élvezhetsz addig, amíg ki nem hűl. De tudod, hogy ez kockázatokat is rejt magában, amikre jobb, ha felkészülsz?

A fürdőzés örök
Bár, a régészeti leletek szerint már az ókorban is népszerű volt a fürdőzés, nekik még nem volt meg az a biztonság, amit az UDOOR fürdőkádajtó kádajtó beépítése jelent.

Ez természetesen nem akadályozta meg abban az ókori embereket, hogy a folyók vizét a várba bevezetve tisztálkodjanak vagy épp a halottaikat mossák le, hiszen a víz az életet jelenti, amióta világ a világ. Megtisztít és életben tart.

Míg az ókori görög filozófusok tisztában voltak a víz erejével, addig sajnos a középkorban a téveszmék elterjedésével visszaszorult a tisztálkodás, és maradt helyette a parfüm használata.

Szerencsére, az újkor elmosta ezeket az alaptalan feltételezéseket, így egyre többen éltek a fürdés lehetőségével, kezdetben viszont leginkább csak a természetes vízlelő helyeken sikerült ezt megoldani.

Idehaza a török uralom idejére tehető a fürdőzés berobbanása, amikor is a törökök gőzfürdői és termálfürdői elterjedtek.

Hogyan tedd biztonságossá a kádfürdőzést?
Azzal együtt, hogy a csatornázás már a 18. századtól lehetővé tette az otthoni fürdést, azért még a 20. század derekán is voltak nyilvános, közös fürdők. Ez ma, a harmadik évezred hajnalán már szinte elképzelhetetlen, ugyanakkor az, hogy minden otthonban van fürdőkád, újabb kihívások elé állította az embereket.

Mivel az otthoni balesetek döntő többsége fürdés közben éri az embert, nem árt felkészülni minden eshetőségre. Erre nyújt tökéletes megoldást a kádajtó, amit használva, az sem okoz gondot, ha a forró fürdő miatt megemelkedett vérnyomásodnak köszönhetően kissé megszédülsz, hiszen a kádajtón keresztül könnyedén ki tudsz sétálni, sőt, ha szerelsz kapaszkodót, még inkább biztonságban érezheted magadat!


Töltődj fel!

Üres kútból nem lehet vizet húzni, szól a mondás, és ez nyilvánvalóan rád is igaz. Amíg nem töltődsz fel, amíg nem kapcsolod ki a világ zaját, amíg nem csendesíted el az elmédet, addig még nem értél haza. Ha ez megtörténik, és a kádfürdő vétele után kisétálsz a fürdőszobából, egészen új ember fogja köszönteni a családodat, és feltöltekezve fogod tudni meghallgatni azt, amit a napjukról mesélnek, miközben azt az ételt falatozzátok kürbeülve a családi étkezőasztalt, amelyet te magad rittyentettél.

Ehhez azonban az kell, hogy a kádfürdőzés biztonságos körülmények között történjen az UDOOR fürdőkádajtó kádajtójának segítségével! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online