Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kézilabda: gödöllői siker a bajnoki nyitányon, Márkus Béla vezérletével

2022-09-11 19:41:29

NB II. Északi-csoport, 1. forduló:
Gödöllői KC – Pénzügyőr SE 34-29
(22-16)

Úgy hozta a sors(olás), hogy az ellen a rivális ellen kezdte az új bajnoki szezont Bartos Gábor együttese, amely ellen a legutóbbi kiírást lezárta. Akkor a „fináncok” hazai pályán 28-24 arányban nyertek, és a 10., elvileg kiesőnek számító helyre taszították városunk formációját.
A gyakorlatban azonban a gödöllői férfialakulatnak – mint „legjobb” kieső – nem kellett búcsút inteni a honi harmadik vonalnak, így a visszavágás lehetősége is megmaradt.

A revans megvalósulásáról a találkozó elejétől gondoskodtak a házigazdák, akik az örökifjú, 16 gólig(!) jutott Márkus Béla vezérletével már az első félidőben megalapozták sikerüket. A második harminc percben Bartos Gábor együttesének „csupán” arra kellett ügyelnie, hogy megőrizze többgólos előnyét, amit gond nélkül teljesített a döntően támadásban riválisa fölé nőtt gödöllői legénység.

A Gödöllői KC férficsapata 2 ponttal, 34-29-es gólkülönbséggel a tabella 4. helyét foglalja el az NB II. Északi-csoportjában. Következik: PLER-Budapest U23 – Gödöllői KC szeptember 17., szombat 17 óra.




U18 (II. osztály Keleti-csoport): Mogyoród KSK – Gödöllői KC 26-27 (10-13)
A gödöllői egyesület ifjúsági formációja 2 ponttal, 27-26-os gólkülönbséggel a tabella 4. helyezettje!


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online