Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Alig egy év alatt beírta magát város sporttörténetébe a gödöllői női vízilabda

2022-09-09 18:23:01

Még nem telt el egy év a gödöllői központú Magyar Agrár-és Élettudományi Egyetem (MATE) tulajdonában és üzemeltetésében lévő Gödöllő Városi és Térségi Uszoda próbaüzemének megkezdése, egyúttal a MATE-Gödöllői EAC Valkai Ági Vízilabda Akadémia női vízilabda szakosztály uszodai tevékenységének megkezdése óta, a szakosztály két korosztályban 4 leány csapattal nevezett a Magyar Vízilabda Szövetség (MVLSZ) versenyrendszerében szeptembertől induló Országos Leány Tehetséggondozó Bajnokságokba – olvasható a mate-geac.hu oldalon.

A cikk szerzője megemlíti, hogy. Gödöllőn és a térségben a szakosztály megalakulása előtt soha nem volt jelen a női vízilabda sportág, így történelmi jelentőségű, hogy 11 hónap elteltével ilyen létszámban tud a szakosztály nevezni országos bajnokságokba.

A történelminek nevezhető örömhírrel kapcsolatban Ancic-Valkai Ágnes, a gödöllői női vízilabda szakosztály világ- és Európa-bajnok vezetője ekként vélekedett:
- Izgalommal és büszkeséggel tölt el, hogy a kemény munka és tudatos építkezés ilyen hamar eredményre vezetett. Jelenleg örülünk a lehetőségnek, hogy részt vehetünk az országos bajnokságban, azonban kiváló kollégáimmal tovább dolgozunk azon, hogy ne csak résztvevői legyünk a bajnokságnak, hanem minél szebb eredményeket érjünk el a mérkőzéseken, valamint maximálisan kihasználjuk a játéklehetőséget a fejlődés érdekében.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online