Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Személycserék a Zöld Híd hulladékgazdálkodási társulás vezető testületeiben

2022-08-18 18:50:04

Miután június első felében határozatképtelenség miatt többször is meghiúsult, augusztus 10-ére újra összehívták a gödöllői önkormányzatot is tagjai között tudó Észak-Kelet Pest és Nógrád Megyei Regionális Hulladékgazdálkodási és Környezetvédelmi Önkormányzat Társulás közgyűlését. A Kistarcsán lezajlott eseményen – az aktuális gazdálkodási adatok megvitatása és elfogadása mellett – személyi kérdésekben is állást foglaltak a tagok.

Juhász István társulási elnöktől megtudtuk, hogy a tisztségéről hónapokkal ezelőtt lemondott Gyuricza László (Kerepes polgármestere) helyett Spiegelhalter Lászlót, Vácrátót polgármesterét (képsoron balra) választották meg alelnöknek. Az új alelnök Pénzügyi és Törvényességi Ellenőrző Bizottságban betöltött helyét Hatvani Miklós, Isaszeg polgármestere (jobbra) foglalta el.
A Zöld Híd B.I.G.G. Nkft. ügyvezető igazgatója – Agatics Roland távozását követően – Feigli Ferenc lett (középen), aki öt évre kapott megbízatást. Valamennyi személyi kérdésben egyhangú döntés született, csupán a jelöltek tartózkodtak az őket érintő szavazáskor.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online