Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Itt a Forma-1, fokozott ellenőrzés lépett érvénybe a gödöllői kapitányság illetékességi területén

2022-07-27 16:50:11

A korábbi évek gyakorlatának megfelelően, a 37. Forma-1-es Magyar Nagydíjat is a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság biztosítja, összességében közel 1.200 rendőrrel. A munkát a Készenléti Rendőrség, a Heves és Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai is segítik, mindemellett szorosan együttműködünk a Budapesti Rendőr-főkapitányság állományával, valamint 4 osztrák motoros rendőr is érkezik hazánkba, hogy részt vegyenek a rendezvény biztosításában. A helyszínen lovas, kutyás, motoros és segway-t használó rendőrök is szolgálatot teljesítenek majd, mi több, a forgalmat helikopterről is figyelik, és ahol szükséges, forgalomirányítással fogják segíteni a közlekedőket.

A pálya melletti parkolóban július 28-án, csütörtökön déltől a versenyhétvége alatt rendőrtábor működik, itt található a biztosítás vezetési pontja is, ahonnan az irányító parancsnokok felügyelik és koordinálják a rendőri állományt.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság vezetője augusztus 1-jén, hétfőn reggel 8 óráig fokozott ellenőrzést rendelt el, ami érinti a Gödöllői Rendőrkapitányság illetékességi területét, az M0-ás autóút teljes hosszát, az M2-es, M3-as, M4-es, M5-ös és M6-os autópályák és autóutak Pest megyei szakaszát, valamint a felsorolt útszakaszokon lévő parkolókat és pihenőket is. Az ellenőrzés célja a közúti közlekedés, a közrend és közbiztonság rendjének fenntartása, a jogsértő cselekmények elkövetésének megelőzése, felderítése, illetve megszakítása – olvasható a police.hu oldalon.

Az idei Forma-1-es Aramco Magyar Nagydíjat megelőzően július 27-én sajtótájékoztatót tartottak, ahol ismertették a versenyhétvégével kapcsolatos legfontosabb részleteket, illetve felhívták a figyelmet arra, aki tervezi, hogy kilátogat a Gödöllőtől néhány kilométerre található mogyoródi Hungaroringre, előtte az ide kattintva elérhető oldalon tájékozódjon a közrendre, közlekedésre és közbiztonságra vonatkozó aktualitásokról. Forrás: police.hu



Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online