Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Itt egy népszerű kerti dísz webáruház! Te mivel dobnád fel a kertedet?

2022-06-27 17:25:34

Sosem szabad hagyni, hogy az udvar vagy a terasz teljesen csupasz legyen. Néhány kerti dísszel ugyanis sokat dobhatunk annak kinézetén a szabadtéri szezonban. Tavasztól őszig sok időt töltünk odakint, így nem árt a külteret is otthonossá varázsolni. Képzeljünk el varázslatos előkertet, ami nemcsak számunkra lesz látványos, hanem az arra járóknak is. Lássunk néhány dekorációt, amivel feldobhatod a kertet!

Kerti díszek, amik élményt nyújtanak

A legtöbben, ha kerti dekorokról van szó, akkor a virágokra és a kaspókra gondol, esetleg kerti figurákra. Ezek bár remekül feldobják a külteret, azért nyugodtan lehet ennél tovább is menni. A ROTO kerti dísz termékek különösen népszerűek. Egy igazán egyedi hordós virágtartó például remek éke lehet a terasznak is, amibe mehet bármilyen egynyári növény, ami egy kis színnel dobja fel a szabadteret.

Emellé nyugodtan jöhetnek a kültéri világítások, a falidíszek, egy függőfotel, ami manapság igen népszerű, de számos egyéb kerti dísz áll a rendelkezésünkre. Emellett szóba jöhetnek a terasz kapcsán a dekor burkolatok vagy a kerti ágyásszegélyek, amivel még jobban felfrissítheted a kültéri területet.


Lámpák, mint dekorációk

Amikor gyermek is van a családban, akkor pár szolárlámpa egy igazán hatalmas élményt nyújtó eszköz lehet a kicsik számára. Ezt bekapcsolva garantálta a vidám nevetés. Emellé jöhet pár szélcsengő, bármilyen formában és színben, pár szélforgó, aminek még a legkisebbek is örülni fognak. Egy baráti vagy rokoni összejövetel során pedig biztos lehetsz benne, hogy kapsz bár dicsérő szót. A kültéri dekorok boldogságot és otthonosságot csempésznek az életedbe, így nyugodtan beszerezhetsz belőlük pár különleges darabot.

A legtöbb webáruház nagy hangsúlyt fektet ezek minőségére, így az emaki is olyan világító elemeket forgalmaz, amelyek minősége kifogástalan. Csak olyan kültéri dekorokat tesz a kínálatába, amikkel biztosan nem lesz gondunk jópár évig.


Stílus szerinti kültéri kerti dísz

A meleg időben lehetőség van arra, hogy egyre több időt töltsünk a szabadban, így muszáj olyan környezetet kialakítani, ami örömet okoz a család számára. A kerti díszek többsége remekül illeszkedik bármilyen teraszra, erkélyre, függetlenül attól, hogy mi azt miként álmodjuk meg. A teraszburkolatok nagy része a természetközeliséget próbálják becsempészni már az otthon ezen részébe is. Egy futószőnyeg, egy hatalmas virág, egy levélminta sokat segít, hogy a lehető legtermészetesebb legyen a kültéri részleg.

Különleges kerti dekorok, amiknek funkciója van

Persze nem csak olyan elemeket válogathatsz össze, ami csak szép, de amúgy nem túl hasznos. Léteznek praktikus, ámde jól kinéző darabok is, mint például egy komposztáló. Nem kell a szokásos fekete változatra gondolni, hiszen a ROTO 200 literes verzió egy zöld kivitelű modell, amely inkább hasonlít egy apró épületre, mintsem lenne unalmas és színtelen.

Emellett szóba jöhet a 130 literes esővízgyűjtő hordó, ami az ereszcsatorna alá, de tulajdonképpen bármely más helye tehető. Az esővíz felfogása egyre fontosabb, hiszen ez a víz kincset érhet a növények számára. A víz beáramlása a hordó oldalán is történhet, ráadásul a termék ellenáll az erős napsugárzásnak és bármely időjárási viszontagságnak. Könnyen tisztítható és karbantartható, kis súlya van, így víz hiányában könnyen áthelyezhető. Muszáj szót ejteni továbbá a kinézetéről, hiszen nem véletlenül kapta a hordó nevet, teljes mértékben hasonlít egy eredeti, régi típusú változatra. Kiváló dekorációs eleme lehet a kültérnek, ráadásul hasznos, ebből bátran öntözhető a veteményes és a virágok.


Kerti tó kialakítása

Ha teheted, akkor próbálkozz meg egy kerti tó készítésével, ami nem muszáj, hogy egy hatalmas ásott verzió legyen, nyugodtan vásárolhatsz egy ROTO darabot. Ezt csak le kell ásni a földbe, aztán már csak pár díszre, kőre, virágra van szükség köré. Helyezhető rá egy kisebb híd, tehetsz bele halakat, így garantáltan ez lesz a kert legszebb része.

Érdemes tehát kerti dekorokban gondolkodni, hiszen ezzel valóban széppé és hívogatóvá teheted a külteret a nyári időszakra. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online