Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Strandröplabda: harmadik helyen zárt a gödöllői Juraszik-Vecsey kettős a tatai mesterversenyen

2022-06-26 11:56:27

Június 24-e és 26-a között Tatán, a Tópart sétányon rendezték meg az augusztus első hétvégéjén a Lupa-tónál záruló strandröplabda országos bajnokság idei küzdelemsorozatának második mesterfordulóját. A megmérettetés mezőnyéből ezúttal sem hiányoztak a Gödöllői RC nevét öregbítő párosok.
A Karádi Zoltán vezetésével működő gödöllői szakosztályt részben vagy egészben képviselő kettősök közül a tatai mesterverseny 16-os főtábláján a hölgyeknél öt, a férfiaknál egy gödöllői érdekeltségű páros kezdte meg szereplését a pénteki selejtezőt követőn szombati napon.

A hölgyeknél a Breuer Mirtill (Gödöllői RC), Varga Kinga (Beach Sport) és a Háfra Dominika, Szabó Anna összetételű duó a 13. helyet szerezte meg, a Chován Ágnes (Gödöllői RC), Kovács Katalin (SRSE) összeállítású páros pedig a kilencedik pozícióban zárt.

Negyeddöntő
Tompa Dávid (Gödöllői RC), Szabó Zoltán (Ball Sport Club) – Fazekas Balázs, Hubicska Patrik (KSE) 0-2 (-14, -14) • A részben gödöllői érdekeltségű páros az 5. helyen végzett.
Mester Orsolya, Széles-Neizer Lili – Vasvári Zsófi, Vasvári Eszter (SRSE) 1-2 (17, -11, -12) • A gödöllői páros az 5. helyen végzett.
Juraszik Patrícia, Vecsey Fanni – Szabó Adrienn, Villám Csenge (KSE) 2-0 (17, 19)

Elődöntő

Juraszik Patrícia, Vecsey Fanni – Szombathelyi Szandra, Villám Lilla (Vasas) 0-2 (-14, -12)

Bronzmérkőzés
Juraszik Patrícia, Vecsey Fanni – Divényi Zita, Réthelyi Zsófia (Kispest SE) 2-0 (14, 12) • A képen látható gödöllői páros (Vecsey szemben, Juraszik háttal) a 3. helyet szerezte meg.

Folytatás, mesterversenyek: július 8-10. Abádszalók • július 22-24. Gyenesdiás. Döntő: augusztus 6-7, Budapest, Lupa-tó (Lupa Beach). Fotó forrása: facebook


U14: Bosch Rebeka 5. helye Gubik Jázmin oldalán

Június 24-én eldőlt az U14-es korosztályhoz tartozó lányok strandröplabda országos bajnoki címe. A 14 induló párost felvonultató mezőnyben homokra lépett a Bosch Rebeka (Gödöllői RC), Gubik Jázmin (Észak-dunántúli Röplabda Akadémia) alkotta kettős is, amely a negyeddöntő elvesztése után az 5. helyen végzett.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online