Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Eredménytelen lett a városháza új épületének vendéglátóhelyére kiírt pályázat

2022-06-24 11:04:41

Június 16-án tartotta meg aktuális, az előzetesen jóváhagyott munkaterv szerint ebben a félévben utolsó ülését a gödöllői önkormányzat. A városatyák – mások mellett – az alábbi kérdésekben is határoztak:

• Legfeljebb 20 millió forint erejéig, céltartaléka terhére a Kalória Nkft. elvégeztetheti az Erkel iskolában lévő főzőkonyhájának felújítását. a munkálatok július elejétől előreláthatólag augusztus végéig tartanak. A rekonstrukció az aljzatbeton, a csatorna- és szennyvízhálózat, a burkolatok, a víz- és elektromos hálózatok és a nyílászárók cseréjére, valamint festésre korlátozódik.

• A gödöllői önkormányzat további két nevelési évre, azaz a 2024-es tanév végégi biztosítja a tulajdonát képező Mátyás király utca 10. szám alatti ingatlant (egykori Mátyás-iskola) az Erkel Ferenc Általános Iskola alsó tagozatos logopédiai osztályai számára.

• Három évvel ezelőtt az önkormányzat bérbe adta a Szabadság tér 7. szám alatti (korábbi városháza) támfalépülethez kapcsolódó parkosított terasztetőt vendéglátó-tevékenyég ellátása céljára. A szerződés július végén lejár, ezért a bérlő kérte, hogy augusztus 1-jétől öt évig, azaz, 2027. július 31-ig továbbra is használhassa a szóban forgó 45 négyzetméteres, térburkolattal ellátott területet. A bérleti díj egy évre bruttó 3.565.000 forint, aminek részletei júliusban és augusztusban egyaránt 382.500 forint, míg a fennmaradó 10 hónapban havi 280 ezer forint.

• Zárt ülésen eredménytelennek nyilvánították a városatyák az idén februárban hasznosításra meghirdetett Szabadság tér 6. szám alatti bérleményre beérkezett pályázatokat. A városháza új épületében kialakítandó 92 négyzetméteres belső helyiséghez 63 négyzetméteres terasz is tartozik. A vendéglátóhely jövőbeni kiépítéséről és hasznosításának módjáról várhatóan később születik majd képviselőtestületi döntés.


• Augusztus 1-jétől a Remsey körútról a Lumniczer Sándor utca 7. szám alá költözik dr. Gál József fogszakorvos rendelője. A helyszínváltozás az általa vezetett DentoGál Kft. ellátási kötelezettséggel működtetett 4/A és 4/B jelű fogorvosi körzetekhez tartozó pácienseket érinti.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online