Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Karbantartási munkák a Gödöllő közeli autópálya-szakaszokon

2022-05-22 17:53:42

Burkolatjavítási munkálatokat végez a Magyar Közút Nonprofit Zrt.
• az M31-es autópálya M0-ás autóút felé vezető oldalán, a Kerepes/Gödöllő-Nyugat csomópont térségében a 8-as és 11-es kilométerszelvények között, május 23-tól 25-ig, hétfőtől szerdáig.

Az elválasztó betonfal melletti terület tisztítását végzik a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei
• az M3-as autópálya mindkét oldalán a 26-os és 36-os kilométerszelvények közötti szakaszon, Gödöllő térségében május 23-27. között, hétfőtől péntekig.

A forgalom az érintett autópálya-szakaszokon ideiglenesen egy sávra szűkül, továbbá 80 km/órás sebességkorlátozás lesz érvényben.A Magyar Közút Nonprofit Zrt. arra kéri a közlekedőket, hogy a torlódások hosszának minimalizálása érdekében kellő időben és egymást segítve soroljanak be a forgalmi sávba. A karbantartási munkák idején hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, az utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.


Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online