Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az e-sportok legjobbja: League of Legends

2022-05-17 11:18:49

A sportfogadás virtuális lehetőségei
Ha mindig is érdekelt a sportfogadás, vagy épp a videojátékok világa jó, ha tudsz az e-sportok lehetőségeiről. Bár, már lehet, hogy hallottál róla, de az évek alatt óriási változáson ment keresztül az online sportfogadás ezen ága. Cikkünkben bemutatjuk az egyik legnépszerűbb e-sport játékot, amire élőben és előre rögzített fogadások által is tudsz fogadásokat kötni.

Akár még új vagy a sportfogadás világában, akár játékos vagy, aki előnyben van az ismeretekben és ezt szeretné kihasználni, olvass tovább és tudj meg minden fontosat.

League of Legends

Az alapkoncepció egy játékra épül, amely egy stratégiai alapú valós időben játszott videójátéknak minősül. A játékosok csatákat vívnak, miközben próbálják elfoglalni az ellenfél szobrain keresztül a bázisukat, miközben különböző tárgyak segítségével növelhetik a karakterek képességeinek erejét. A játék alatt egy – úgynevezett – Idéző szerepébe bújhatnak a játékosok, aki egy egyedülálló, különleges képességekkel rendelkező hős. A csapatok 5-5 fővel bírnak, és a cél pedig a Nexus, azaz: az ellenfél központi helyszínének elfoglalása.

A játék során nemcsak tapasztalatot és aranyat gyűjtenek a játékosok, de lehetőségük van különböző szörnyektől extra képességekre is szert tenni.

A játék a Riot Games csapatához tartozik, és már több mint 10 éve nagy rajongótáborral bír szerte a világon. A játéknak két típusa van:

Idézők Szurdoka
Ez a normál játék, azaz: a klasszikus összecsapások pályája a játékban. Ebben az esetben három ösvényen és a dzsungelben indulhatnak el a játékosok. Két 5 fős csapat küzd meg egymással ezen a pálya módon, azzal a céllal, hogy lerombolják egymás szobrait, elfoglalva a teljes területet. Itt jelennek meg a játékban az extra funkciókat biztosító szörnyek, így a Baron Nashor, a Szurdok hírnöke valamint egy sárkány is.

Ordító Szakadék

A pályamód 2013-ban jelent meg, és Aram névre hallgat. Ebben az esetben a játékosok egy hídon küzdenek meg egymással, így az egyetlen „ösvény” a játékban az ellenfél elé viszi az Idézőt. A játékosok ebben a módban is 5 fős csapatokat alkotnak, viszont nem ők választanak, hanem előre meghatározza nekik a játék még a meccs elején, hogy melyik karakterrel kell játszaniuk. Természetesen vannak pörgetésre és cserére is lehetőségek, de ezt a pályamódot azért mégiscsak azok szeretik, akik ismerik a legtöbb karaktert.


A League of Legends mint sportfogadási ajánlat

Azt mondhatjuk, hogy az egyik legnépszerűbb játékként egyáltalán nem meglepő, hogy a sportfogadás világába is megjelent a játék, mint lehetőség. Mivel a játékosok oldaláról az elmúlt években egyre többször jelent meg kérésként, hogy elérhessék ezt a típusú sportfogadási ajánlatot is, ma már a legtöbb minőségi sportfogadási iroda az e-sport ajánlatai között elérhetővé teszi a League of Legends fogadásokat is.

A fogadások pedig ugyanúgy működnek, mint bármelyik másik e-sport vagy normál sportfogadás is, így első körben egy regisztráció, majd egy befizetés szükséges, ahhoz hogy megtehessük a tétjeinket.

Fontos viszont megjegyezni, hogy a legtöbb sportfogadási iroda manapság nem teszi elérhetővé az élő közvetítések funkcióját ezekre a mérkőzésekre, így ha szeretnéd élőben követni is az eseményeket, ehhez egy másik felületet kell majd választanod.

Mivel a mérkőzések alig vesznek igénybe pár tíz percet, az eredményre nem kell sokat várnod, így akkor is hamar kiderülhet, hogy mennyire volt jó a tipped, ha előre rögzíted a fogadásokat. Viszont, ha még ezt is soknak éreznéd, akár a meccsek középén is becsatlakozhatsz, és lehetőséged nyílik az élő közvetítés kereteiben történő események alapján is fogadni.

A sportfogadás java

A szorzók általában magasabbak, mint a normál sportfogadási ajánlatok esetén, de ennyivel könnyebben is változhatnak az állások. Viszont a fogadásokat megteheted többféleképpen is, így biztos lehetsz benne, hogy találhatsz megfelelő lehetőséget.

Arra az esetre pedig, ha elakadnál, a minőségi sportfogadási irodák felületén ügyfélszolgálattal is kapcsolatba tudsz lépni, akik a legtöbb esetben a nap 24 órájában a rendelkezésedre állnak probléma esetén. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online