Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Akár Gödöllőről is várja leendő négylábú munkatársait a NAV

2022-04-24 17:36:42

A Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) ismét keresőmunkára kiképezhető kutyákat vásárol. A 10 és 36 hónap közötti életkorú, kifogástalan egészségi állapotú kutyusok – akár gödöllői – gazdái május 4-ig, e-mailben küldhetnek előzetes ajánlatot a kutyavásárra. A lehetőségről a Nemzeti Adó- és Vámhivatal Pest Megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense tájékoztatta hírportálunkat.

A kiképzők oltási könyvvel vagy útlevéllel rendelkező, transzponder-számmal vagy chippel ellátott kutyákat várnak – ivartól és fajtától függetlenül. A sikeres keresőkutya-jelöltek a kiválasztás után 21 napos próbaidőn vesznek részt.
A feltételeknek megfelelő ebek tulajdonosai május 4-ig küldhetik el előzetes ajánlatukat a NAV-nak erre az e-mail-címre.

Az ajánlatnak – többek között – tartalmaznia kell a kutya hívónevét, fajtáját, ivarát és vételárát is. A hivatal ez alapján veszi fel a kapcsolatot azokkal az érdeklődőkkel, akiktől konkrét ajánlatot kér. A levélben a gazdának meg kell adnia e-mail-címét, adatait, illetve jeleznie kell azt is, hogy a kutyát magánszemélyként vagy gazdálkodó szervezetként – például: egyéni vállalkozóként, kft-ként – szeretné eladni.
A kiírás részletes feltételei ide kattintva olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online