Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Minőségi szoláriumkabinok, avagy: mi számít vonzónak a vendégek szemében?

2022-04-11 17:48:49

Napjainkban elég nagy a verseny a szoláriumozáshoz köthető termékek piacán, ezért a szolgáltatóknak is folyamatosan fejlődniük kell annak érdekében, hogy a ringben maradjanak. A tulajdonosok jól tudják, hogy számos tényező befolyásolja a vevői döntéshozatalt, és ez bizony a szolgáltatások területén sincs másképpen.

Nem mindegy, hogy milyen a helyiség higiéniája, de a szakképzett munkaerő és a kiegészítők, felszerelések hiánya is elégedetlenséget szülhet. A következő pár sorban pedig a szoláriumkabinok szerepéről olvashatsz bővebben.

Mi alapján hoznak döntést a vendégek?
A szoláriumokkal kapcsolatos vélemények szájról szájra terjednek, így egy potenciális ügyfelet nagymértékben befolyásolhatják az ismerősei is. Az elhelyezkedés, a nyitvatartás, ezek mind csak egy-egy szeletei az egésznek, hiszen a legnagyobb hatással maga az összkép lesz az ügyfelekre.

A legtöbbjük ugyanis személyesen kíván meggyőződni a stúdió tisztaságáról, a személyzet hozzáértéséről, a gépek és egyéb eszközök állapotáról.

Nálad milyen szoláriumgépekkel találkozhatnak?
Az első kérdés tehát, amit fel kell tenned magadban, az az, hogy milyen gépeket, kabinokat kínálsz fel nekik? Minél leharcoltabb egy berendezés, annál kevésbé működik majd hatékonyan, és annál több pénzt kell kiadniuk a vevőknek a kívánt szín eléréséhez.

Az ügyfelek bizalmatlanok a régi gépekkel szemben, már csak azért is, mert a köztudatban még mindig ott él a gyanú a káros hatásokkal kapcsolatban. A régi masinák ugyanis UVA és UVB csöveket is tartalmaztak, és az emberek sokat hallottak arról, hogy az UVB sugarak károsabban hatnak a bőrre, mint az UVA sugarak.

Egy szónak is száz a vége, a modern és friss gépeket keresik az ügyfelek, ha te is így gondolkozol, akkor már félig nyert ügyed van! A Hollandimpex KFT szoláriumkabinjai között egyébként további csúcstechnológiás darabokkal is találkozhatsz!

Milyenek a mai modern szoláriumgépek?
Az utóbbi években a design is óriási hangsúlyt kapott a gépek tervezése során, s ma már a szolgáltatók maguk válogathatnak a minták és színek kombinációi között. Az alapokban egyenesen 58 darab szoláriumcső helyezkedik el, ellipszis alakban, és természetesen olyan extra kiegészítőkkel is ellátják ezeket a kabinokat, amelyeknek hála sokkal komfortosabb lesz a barnulás élménye.

De, mi tartozik egy ilyen profi kabin alapfelszereltségei közé? A nagy teljesítményű, extra hosszú csövek mellett rendelkezik dekorált külső plexi burkolattal is, amelyet színes LED háttérvilágítással dobtak fel a gyártók. A külső plexi fogantyú, a gravírozott márkanév csak még egyedibbé teszi.

A kényelmet garantálja továbbá a felül elhelyezett ventilátor, a hozzá tartozó ventilátorerősség szabályozóval, a beépített hangszórók, a digitális időkijelzés és a start/stop gombos belső indítás.

Látod? Egy ilyen géppel maximálisan elégedettek lesznek majd a vendégeid! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online