Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Április 1-jén indul a gödöllői szimfonikusok egyházzenei fesztiválja

2022-03-24 17:01:30

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar április 1. és 24. között rendezi meg a Harmonia Divina egyházzenei fesztiválját. A 14 fellépésből álló koncertsorozat első koncertjeit az együttes Gödöllőn és környékén (Isaszeg, Fót) mutatja be. Ezt követően a liturgikus műsorokat a régió további városai látják vendégül: Hatvan, Gyöngyös, Salgótarján, Balassagyarmat, Jászberény, Ócsa és Dunaharaszti szerepel a helyszínek között.

A Gödöllői Szimfonikus Zenekar e nagyböjti és húsvéti tematikájú ingyenes koncertjeinek adományait – együttműködésben a katolikus, a református és az evangélikus egyházakkal – az ukrajnai menekültek megsegítésére ajánlja fel.
A szervezők nagy szeretettel várják mindazokat, akik egy ilyen lélekemelő koncert élménye mellett ilyen módon kívánnak és tudnak segíteni a háború borzalmai elől elmenekült embereken. A befolyt összegek a felekezetek szeretetszolgálatain keresztül jutnak el a rászorultakhoz.

A koncertsorozat első állomása április 1-jén, pénteken 19 órától az isaszegi Szent István templom lesz, majd április 9-én, szombaton 19.30 órától a gödöllői Szentháromság templomban lépnek fel a zenekar tagjai. Az egyes koncertek részletes programja és a közreműködő művészek névsora a dátumokra kattintva olvasható.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online