Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kilenc érmet nyertek a gödöllőiek az ITF Taekwon-do magyar bajnokságon

2022-03-06 16:08:29

Az elmúlt évek egyik legszínvonalasabb ITF Taekwon-do Magyar Bajnokságát rendezték meg március 5-én a Békés megyei Makón.  A hatalmas várakozást követően, 34 egyesület 260 versenyzője nevezett a sportág rangos hazai eseményére. A rendezvény lehetőséget adott a gyerek-, a serdülő-, az ifjúsági- és a felnőtt korosztály taekwon-do harcosainak hogy kellőképpen teszteljék tudásukat formagyakorlat, küzdelem, tradicionális küzdelem és törés versenyszámokban.

A Gödöllői Contact ITF Taekwon-do Sportegyesület 13 fős csapattal vett részt a hétvégi megmérettetésen.  A Kókai Zsolt öt Danos mester által felkészített gödöllői különítmény tagjai az alábbi érmes eredményeket érték el.

1. hely: Könczöl Alexandra (felnőtt nők, 4-6 Dan, formagyakorlat)
2. hely:
Bordács Sára (felnőtt nők, 1 Dan, formagyakorlat és küzdelem, -56 kg), Burcsa Tibor (felnőtt férfiak, küzdelem, -63 kg)
3. hely:
Lovász Hanna (felnőtt nők, 1 Dan, formagyakorlat), Drobni Dániel (felnőtt férfiak, 1 Dan, formagyakorlat és küzdelem +85 kg), Berkó Domonkos (felnőtt férfiak, 9-5 Gup, formagyakorlat és küzdelem, -70 kg)
(A 9-5 Gup a fehér öv sárga csíkkal fokozattól a zöld öv kék csík fokozatig minősítést jelenti –
a szerk.)

A felsoroltakon kívül voltak olyan gödöllői versenyzők, akik ezúttal nem tudtak dobogóra állni, de teljesítményük és alázatos munkájuk bizakodásra adhat okot a jövőre nézve.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online