Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Karintia, ahol az álmok még különlegesebbé válnak

2022-01-24 18:00:01

A legtöbben délre vágynak, ahol a napsütés hívogat, hegyek közé, ahol a tiszta levegő fogad, a vízpartra, ahol jólesik a csobbanás. Karintia mindhárom vágyat teljesíti, tökéletes úti cél télen-nyáron, aktívan és pihenősen. Tapasztalja meg Ön is, milyen különleges egy hely!

Ahol az álmok valóra válnak
Karintia sokak szerint egy igazi álmot vált valóra, hiszen Ausztria legdélebbi tartományában rendkívül magas az évi napsütéses órák száma, kristálytiszta tavak és lenyűgöző hegycsúcsok várnak a látogatókra.

A természet csodái mellett sokszínű a kulturális programkínálata, az aktív pihenést kedvelőket számtalan túraútvonal és kerékpárút csábítja, télen a síelés és havas kalandok kincsestára a régió.

Bad Kleinkirchheim méltán népszerű települése évről évre látogatók ezreit vonzza az Alpok ölelésében, a felhőtlen kikapcsolódást megannyi helyi sport-, gasztro- és élményprogram biztosítja egész évben.

A szolgáltatások színvonala, a szálláshelyek minősége nem hagy kívánnivalót maga után, egy olyan családbarát wellness-szálloda, mint a Hotel OTP Birkenhof **** arról is gondoskodik, hogy házon belül se unatkozzon a vendég, illetve minél többet és minél alaposabban megismerjen a környéken, a helyiek szokásaiból.


Bad Kleinkirchheim remek úti cél

Hogy miért a Birkenhof lehet a megfelelő választás, azt a szolgáltatások köre és a csodálatos környezet, a lehetőségek bizonyítják.

Mindenki igényei szerint megtalálhatja a számára ideális pihenést, feltöltődést. Rengeteg kirándulási lehetőség, túrázás, kerékpározás vagy a téli sportoknak való hódolás az aktív időtöltéshez kínál remek terepet, de elmaradhatatlan a wellness és a masszázs kényeztetésként vagy éppen a gasztronómia élvezete.

Nemcsak a régió családbarát, hanem a Hotel OTP Birkenhof **** maga is, ahol igazi gyermekvilág várja az aprónépet különféle játékokkal, és még az étteremben is gondolnak rájuk külön menüvel.

A programkínálat szállodán belül is igen sokszínű, egyetlen nap sem telhet tétlenül, ha erre vágynak, és mindezekkel egy kicsit jobban meg is ismerhetik a helyi specialitásokat, hagyományokat, és különleges élményben lehet részük.

Valamire különlegesre vágyik?
Az biztos, egy karintiai nyaralás, telelés felejthetetlen, örök emlékeket ad kicsiknek és nagyoknak egyaránt. Itt mintha lenne valamiféle varázslat a levegőben, így ha valami különlegesre vágyik, érdemes megtapasztalnia ezt személyesen.

Az említett Hotel OTP Birkenhof **** különlegessége például a magyar vendéglátás, a kitűnő konyha, ahova a lehető legtöbb alapanyag helyből, karintiai specialitásként kerül az asztalra. A családias hangulat, a kutyabarát mentalitás és a különleges, saját szervezésű séták, tematikus programok a gyönyörű természettel körbevett szálloda igazi sarokpontjai. Élmény lehet itt minden nap! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online