Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kábítószer-birtoklással gyanúsítható férfit kapcsoltak le a gödöllői rendőrök

2022-01-13 13:32:02

Információ futott be a helyi rendőrökhöz tavaly júliusban, hogy egy férfi isaszegi otthonában kábítószert termeszt és azzal kereskedik. A zsaruk hónapokig gyűjtötték az adatokat, majd azonosították a célszemélyt. Kutatási határozattal a kezükben január 11-én, a délutáni órákban ejtették meg a rajtaütést: az 59 éves Cs. Istvánt otthonában elfogták.

A rendőrök a ház pincéjében közel félmillió forintot, kábítószer gyanús növényi származékokat, valamint mobiltelefont találtak és foglaltak le. A kirendelt igazságügyi botanikus szakértő előzetes véleménye alapján a lefoglalt egyedekben kábítószernek minősülő anyag mutatható ki.


A talált növényeket Cs. István minden bizonnyal nem saját fogyasztásra szánta, piacra kerülését megakadályozták a nyomozók. Az isaszegi férfi kapcsolatrendszerének feltérképezését a rendőrök a büntetőeljárásban tovább vizsgálják.

A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett 59 éves férfi ellen – jelenleg – kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását. Forrás: poloce.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online