Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Ragasztás, rögzítés, tömítés? Csináld a lehető legegyszerűbben!

2021-12-19 17:50:02

Barkácsmunkák és a ház körüli kisebb feladatok szép számmal akadnak, és szinte mindegyikhez társul valamilyen ragasztási, rögzítési vagy tömítési folyamat. Ráadásul, nem is mindig könnyű ezeket megoldani, hiszen egyáltalán nem biztos, hogy minden kellék passzol minden anyaghoz.

Hagyd el a bonyodalmakat, és válts egyszerű módszerre!

A mai világ nem kedvez a bonyolult dolgoknak, éppen ezért mindenki arra törekszik, hogy a feladatokat a lehető legmodernebb és legegyszerűbb eszközök és módszerek segítségével oldja meg.

Ha te is annak a híve vagy, hogy érdemes elkerülni a nehezen kivitelezhető megoldásokat, akkor a lehető legjobb cikket olvasod.


Purhab - a gyors és egyszerű megoldások királynője

Az 1kulcs.hu kínálatában megtalálható Soudal termékekkel szinte minden munkát gyorsan el tudsz végezni.

A purhab tömít, ragaszt és kitölti a réseket, használják nyílászárók cseréjekor is. Nagyon jó hőszigetelő és hangszigetelő tulajdonsággal rendelkezik, és nem veszíti el az alakját. Gyakorlatilag minden felületen képes megtapadni, s szinte bármit csinálhatunk vele, vághatjuk, vakolhatjuk, de akár festhetjük is. Nagyon praktikus anyag kisebb hibák javításához.


Szilikon - az egyszerűen használható rugalmas töltőanyag

A szilikonnak is többféle fajtája létezik, de általánosságban elmondható mindegyikről, hogy kiváló töltőanyag rések és repedések eltüntetéséhez. Külön előnye, hogy porózus felületeken is alkalmazhatjuk, és nagy rugalmassággal rendelkezik.


Ragasztó - biztos kötés és hatékony rögzítés

Kontaktragasztó, szerelőragasztó, ragasztóhab, ragasztóspray vagy pillanatragasztó. Mindegyik tökéletes, ugyanakkor gyors kötést biztosít a megfelelő felületen használva. Az extra erős ragasztók nemcsak gyorsan, hanem tartósan képesek rögzíteni az anyagokat.

Vegyi dübel - tökéletes rögzítés akár víz alatt is, s még a fagypont alatti hőmérséklet sem akadály
A Soudal termékek egyik izgalmas fajtája a vegyi dübel, ami tulajdonképpen egy fagypont alatt, és akár vizes környezetben is használható ragasztó. Csavarok vagy betonvas ragasztására is alkalmas, valamint még javítóhabarcsnak is tökéletes.


Spray - univerzálisan használható anyag, amely sokféle helyzetben megállja a helyét

Az univerzális spray több feladathoz is remekül beválik. Legyen szó például rozsdaoldásról, rozsda elleni védelemről, tisztításról, zsírozásról. Víztaszító felület, ami egy védőréteget képez a felületen, ahol alkalmaztuk. Kontaktspraynek is kitűnő, valamint mozgó részekhez is használhatjuk.

Természetesen, ez még nem a teljes kínálat, de azt kiválóan érzékelteti, hogy rengeteg olyan anyag áll rendelkezésre, amely nagyszerűen megfelel annak az elvárásnak, hogy legyen hatékony, tartós, és megkönnyítse a dolgunkat.

Élj te is a lehetőséggel és válaszd mindig az aktuális feladatodhoz a legmegfelelőbb terméket!  (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online