Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Digitális rajzok készítése rajzkesztyűvel

2021-12-13 18:24:37

A digitális rajzolás aranykorát éli, újabb és újabb remek eszközök jelennek meg a könnyebb és élvezhetőbb rajz élményért. A rajzkesztyű segítségével minimálisra csökkenthető a súrlódás, és számos más egyéb hasznos tulajdonságával is hódít!

Digitális rajzolás
A művészetnek és az önkifejezésnek szinte már nincs olyan formája, amit nem lehet digitálisan is valamilyen módon megkreálni vagy legalább megtervezni.

A digitális rajzolás rajztábla segítségével egyre inkább népszerűvé válik a művészek, grafikusok körében. Előnye, hogy számos eszköz cipelését megspórolja, nem kell a szkenneléssel bajlódni, és szinte ugyanolyan élményt nyújt, mint a papíron való rajzolás.

A digitális rajztáblát nem csak profik használhatják, azonban némi járatosság ajánlott a különböző szoftverek és eszközök rengetegében. Léteznek kimondottan kezdők és profik számára készített digitális rajztáblák is.

Mire jó a rajzkesztyű?
A rajzkesztyű egy különleges kialakítású, kimondottan digitális rajzolásra tervezett eszköz. Segítségével a rajztáblán rajzolás közben keletkezett zsíros ujjlenyomatok, foltok, valamint a toll és a tábla közötti súrlódás is redukálható.

Előnye, hogy nem csak a súrlódást gátolja, de különleges anyagának köszönhetően képes tisztítani is a képernyőn található szennyeződéseket.

Nincs is annál bosszantóbb, mint amikor rajzolás közben csak egy porszemet törölnél le, és az jó nagy éktelen vonalat húz az alkotásodon. Szerencsére ezt is elkerülheted a rajzkesztyű viselésével.

A Wacom márka Drawing Glove nevű rajzkesztyűje nem maszatol, nem hagy foltokat, így kiváló választásnak bizonyul bármilyen szintű grafikus vagy művész számára.

Tedd valódi élménnyé a digitális rajzolást, és szerezd be a kiváló Wacom rajzkesztyűt a Szoftver.hu segítségével!


A rajzkesztyű előnyei

A rajzkesztyű kialakítását tekintve elérhető kétujjas és ujj nélküli, valamint jobb- és balkezesek számára készített verziókban is. Maximális szabadságot és jó szellőzést biztosít, ezért szinte nem is érezhető a plusz réteg a kezünkön.

Az eszközt rendkívüli tartósság jellemzi, emellett azonban kellően rugalmas a kényelmes használathoz. A komfortérzethez jelentősen hozzájárul azzal, hogy az alkotó szabadon használhatja zavaró foltok törölgetése és a képernyő tisztítása nélkül. Márpedig a legfontosabb minden művész számára, hogy kedvére szárnyalhasson az ihlet útján.

A Wacom rajzkesztyűje környezettudatosság szempontjából is egy remek választásnak bizonyul. Újrahasznosított poliészter és spandex anyagokból készült, emellett pedig a csomagolása is környezetbarát.

Ne csak álmodj a szabad alkotásról, szerezz be minden, digitális rajzoláshoz szükséges eszközt és szoftvert! Gondoskodj a megbízhatóságról, és élvezd a minőséget és a biztonságot! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online