Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kifinomult stílus Japánból

2021-11-25 10:22:46

A kényelem és a stílus nem mindig jár együtt, kivéve, ha olyan márkától vásárlunk sportcipőket, akik arról híresek, hogy komfortos sneakereket gyártanak. Legyen szó modern, extravagáns vagy éppen kifinomult stílusról, manapság szerencsére már mindenféle változatot megtalálhatunk a piacon. A dizájnos japán darabok bárki számára elérhetőek. Lássuk, hogy mit érdemes tudni az ázsiai országban gyártott sportcipőkről!

Stílusos és márkás termékek egyenesen Japánból
A legtöbb mai dizájnos ruhadarab és kiegészítő rendkívül egyedi. Ezek egy része Japánból származik, ahol nagy hangsúlyt fektetnek a divatra. A fiatalok előszeretettel viselnek kényelmes és feltűnő darabokat, amik kapcsán szinte azonnal tudni, hogy melyik márka termékei.

A True to Sole Sacai x Nike sneakerei mindig is kicsit különböztek a többitől, hiszen ezekről lerí, hogy a japán tervezőnő alkotásai. A kreálmányok olyan hatást keltenek, mintha a cipők több darabból lennének, mégis egységet alkotnak. Az érdekessége, hogy a Sacai több mint tíz évig csak az ázsiai országban volt ismert, csak náluk voltak kaphatóak a modellek, a nyugati piacra csak nemrég sikerült betörnie. Erre egészen 2009-ig várni kellett, amikor a Sacai először jelent meg a párizsi divathéten. Az első Nike kollabra pedig 2015-ben került sor, így vált a márka egyik legmerészebb és legegyedibb kollekciójává.

A Nike-val való munka során került megalkotásra a Sacai LD Waffle és a Sacai Blazer is, amik először 2019 májusában voltak megvásárolhatóak a rajongók számára. A limitált darabszámban gyártott sportcipők azóta is hatalmas sikernek örvendenek, hiszen nemcsak egyediek, hanem rendkívül kényelmesek is. A második kollekció még ugyanebben az évben vált elérhetővé, amikor három új színállást is bemutattak. Ezek között ott volt a két monokróm, illetve a fekete és fehér Waffle egyaránt, így ennek köszönhetően az elérhető színek száma már ötre gyarapodott.


Különleges Sacai termékek

Talán a két legegyedibb alkotás a Nike x Fragement LDWaffle Blue Void és az Undercover Black Bright Citron. Mindkettő a férfiak számára tervezett modell, amit maga Chitose Abe álmodott meg. Előbbi idén augusztusban, míg utóbbi októberben jelent meg a piacon, így elmondható, hogy a divatot követők számára a legjobb választás lehet ez a két típus.

A True to Sole kizárólag eredeti és új sneakereket kínál eladásra. Az említett sportcipők minden egyes darabját megvizsgálják, így amennyiben innen vásárolunk, biztosak lehetünk benne, hogy eredeti darabokat szerzünk be. Az eredeti dobozában szállított modellek esetén, ha a méret valami miatt nem felelne meg, akkor lehetőség van cserére is. Ez azonban attól függ, hogy van-e készleten az adott fajtából kisebb vagy nagyobb változat. Ha szerencsénk van és akad belőle megfelelő méret, akkor a megbízható üzlet 14 napon belül kicseréli nekünk a márkás darabot. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online