Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Oltási akcióhét: a közelben Kistarcsán, Aszódon, vagy Veresegyházon juthatnak vakcinához a gödöllőiek

2021-11-21 10:34:34

Amint az már hetek óta köztudott, november 22-e (hétfő) és november 28-a (vasárnap) között oltási akcióhetet tartanak a kórházi oltópontokon, minden nap reggel 7 órától 19 óráig. Ezen időszak alatt előzetes időpontfoglalás nélkül bárki felveheti a koronavírus elleni védőoltást, akár az elsőt, akár a másodikat, vagy a harmadikat.

Az oltópontokra előzetes regisztráció nélkül érkezőket a helyszínen regisztrálják. Akik időpontfoglalás nélkül érkeznek, azokat érkezési sorrendben fogják beoltani. Az oltási akcióhéten a 12 és 17 év közöttiek is részt vehetnek, esetükben azonban javasolt a szülői kíséret. Az oltásra el kell vinni a személyi igazolványt és a TAJ-kártyát. Aki második vagy harmadik oltást vesz fel, vigye magával a korábbi oltást igazoló dokumentumokat is. A kórházi oltópontokon 5 féle vakcina – Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm – közül választhatnak az oltást kérők

Aki Gödöllőről kíván élni az oltási akcióhét adta lehetőséggel, annak a legközelebbi oltópont a kistarcsai Flór Ferenc Kórház, az aszódi szakrendelő (Aszód, Baross u. 4.), illetve a veresegyházi Misszió Egészségügyi Központ.

Friss! A kormány meghosszabbította az országos oltási akcióhetet, ami december 12-én, vasárnap 19 óráig tart!

Oltakozási lehetőség a gödöllői egészségügyi központban
November 22-e (hétfő) és 26-a (péntek) között, napi kétszer két órában a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központban is ellátnak oltási feladatokat. A Petőfi Sándor utcai épületben – ahol Pfizer, Janssen és Sinopharm vakcinák állnak rendelkezésre – azonban kizárólag regisztrációval és előzetes időpont-foglalás alapján lehet élni a lehetőséggel.
Az emlékeztető oltásra (3. adag) azon TAJ számmal rendelkező, 18. életévüket betöltött állampolgárok jelentkezhetnek, akik Magyarországon kapták meg a koronavírus elleni védőoltásaikat és utolsó oltásuk óta már eltelt legalább 4 hónap.

A gödöllői egészségügyi központ vezetősége az oltással kapcsolatosan az alábbi szabályok betartását kéri:
• a lefoglalt oltási időpont előtt mintegy 10 perccel érkezzenek,
• lehetőleg az oltási hozzájáruló nyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal (harmadik oltáshoz nyilatkozat),
• személyi igazolványukat, lakcím kártyájukat és TAJ számukat hozzák magukkal.

A beoltottak az intézményből 15 perc megfigyelési idő után tudnak távozni. Akik az EESZT felületen rögzített oltási időpontjukat szeretnék módosítani, azt ezen az email-címen tudják megtenni.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online