Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is konzultál a társasházak lakóközösségével a katasztrófavédelem

2021-11-16 17:46:32

Társasházak napja címmel tartanak online konzultációt a katasztrófavédelmi kirendeltségek november 24-26. között. A fórum célja, hogy a társasházak lakóközössége széleskörű tájékoztatást kapjon a lakóépületekben követendő tűzmegelőzési szabályokról, a társasházak hatósági ellenőrzéseinek tapasztalatairól – tájékoztatta hírportálunkat Csámpai Attila.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője hozzátette: idén a világhálón és telefonon keresztül tehetik fel kérdéseiket a társasházak képviselői vagy lakói azzal kapcsolatban, hogy milyen tűzmegelőzési szabályok vonatkoznak a lakókörnyezetükre, hogyan erősíthetik közvetlen környezetük biztonságát. A háromnapos fórumon a kirendeltségek nagy hangsúlyt fektetnek az Országos Tűzmegelőzési Szabályzat előírásainak megismertetésére is.

A rendezvénysorozat kiemelten foglalkozik a kémények használatára és a gázkészülékek felülvizsgálatára vonatkozó szabályokkal, a lakásokon belüli villamos berendezések felülvizsgálatának fontosságával, a tárolási szabályokkal, a napelem-rendszerek megfelelő kivitelezésével, a kéményseprő-ipari tevékenységgel kapcsolatos tudnivalókkal és természetesen a helyi tapasztalatokkal, sajátosságokkal.

A Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság öt Katasztrófavédelmi Kirendeltsége várja a témával kapcsolatos kérdéseket, észrevételeket. Köztük a gödöllői is, amelynek elérhetőségei ide kattintva olvashatók.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online