Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Gödöllőn is bekapcsolódhatunk az ország legnagyobb élelmiszergyűjtő akciójába!

2021-11-16 11:15:32

A Magyar Élelmiszerbank Egyesület idén is megszervezi Karácsonyi Adománygyűjtését, a szolidaritás és az összefogás jegyében. A háromnapos tartósélelmiszer-gyűjtő akció 160 településen, 315 áruház részvételével, 300 karitatív szervezet közreműködésével és 6500 önkéntes odaadó munkájával valósul meg.

A rászorulók számára az olyan tartós élelmiszerek jelentik a legnagyobb segítséget, mint az étolaj, cukor, hús- vagy készétel konzerv, keksz, csokoládé, bébiétel, liszt, tészta, tartós tej, édesség vagy bármilyen hűtést nem igénylő termék.
A gyűjtésre idén november 19. és 21. között, péntektől vasárnapig kerül sor a Tesco, az ALDI, az Auchan és a Metro áruházaiban, országszerte 315 helyszínen. A Tesco, a vásárlói által a 3 nap során adományozott termékek értékének 20%-ával megegyező pénzbeli támogatást is nyújt az Élelmiszerbanknak, amivel az egyesület alaptevékenységét, egészéves élelmiszermentő munkáját finanszírozza.

Az élelmiszeradományokat az áruházakban az Élelmiszerbank zöld mellényt viselő önkénteseinél lehet leadni, a kasszák közelében kijelölt gyűjtőpontokon. A felajánlásokat 19-én, pénteken 15-20 óra, november 20-án, szombaton 8-19 óra, míg november 21-én, vasárnap 8-18 óra között fogadják. Az összegyűjtött adományokat az Élelmiszerbank a gyűjtések helyszínének környéken, az ott működő karitatív szervezetek közreműködésével juttatja el a rászorulókhoz az ünnepeket megelőző hetekben, illetve azt követően, 2022 január végéig.

Aki a hétvége során nem tud személyesen ellátogatni egyik áruházba sem, de szívesen segítené a gyűjtést, annak a Tesco Otthonról szolgáltatása kínál lehetőséget a jótékonykodásra. Honlapjukon néhány kattintással online is lehet adománycsomagokat vásárolni a nélkülöző családok részére, egészen december 5-ig.

A Karácsonyi Adománygyűjtésben Gödöllőn a Tesco Hipermarket (Thegze Lajos utca 2.) és az ALDI áruháza (Bossányi Krisztina utca 4.) vesz részt. Forrás: Magyar Élelmiszerbank Egyesület


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online