Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Dekor szalagokkal átkötött ajándék

2021-11-15 15:35:44

Minden évben izgatottan várjuk azokat az alkalmakat, amikor összeül a család, és megünnepeljük az aktuális szülinapokat és névnapokat. Egy dekor szalaggal átkötött virágcsokorral soha nem lőhetünk mellé az ajándékot illetően.

Minden család máshogy ünnepel
Van olyan család, aki csak a születésnapokat üli meg, és szép számmal akadnak olyanok is, akik a névnapokat is megünneplik. Azt, hogy ez milyen formában történik, családja válogatja. A legtöbben külön ebédet szentelnek minden alkalomnak, de vannak olyanok is, akik havonta egy alkalomba sűrítik az ünneplést. A nyár szülöttei vannak a legkedvezőbb helyzetben, hiszen ilyenkor remek lehetőség nyílik egy családi kerti party megrendezésére.

Azok sem csüggedhetnek, akik tavasszal vagy ősszel ünnepelnek, mivel ilyenkor is gyakran számíthatunk még jó időre a kültéri összejövetelekhez. Kevésbé vannak jó helyzetben a decemberiek. Ilyenkor a karácsonyon van a fő hangsúly, és már mindenki erre készül szívvel lélekkel. A legleleményesebb szülinaposok kihasználhatják ezt az alkalmat arra, hogy dupla ajándékhoz jussanak. A szülinapozás nem csak az ünnepeltnek ad okot a töprengésre, a vendégseregnek is gondolkodnia kell a jó ajándék megválasztásán.

A legjobb, ha előnyben részesítjük az ajándékozás során is a természetes anyagokat és olyan ajándékot választunk, ami ezek felhasználásával készült. Ha csak egy virágcsokrot vinnénk, ügyeljünk, hogy a csomagolás is ennek megfelelő legyen, akár csak egy egyszerű, de dekoratív juta szalaggal átkötve.


Dekor szalag, mint kézműves alapanyag

Ha magunk készítenénk valamilyen apróságot az ünnepelt számára, az interneten rengeteg alapanyag közül választhatunk. Jó, ha kézzel készült ajándék esetén is az olyan egyszerű alapanyagoknál maradunk, mint a Valex Decor Kft. kínálatában kapható dekor szalagok.

A természetes összetevőjű juta szalagot más néven zsákszalagként is emlegetik, remek kézműves alapanyagként szolgál. Virágkötészeti kellékként használhatják a cserepes virágok és a csokrok díszítéséhez egyaránt. Az őszi téli időszakban kedvelt alapanyag az ajtódíszek és kopogtatók elkészítéséhez, amik akár kiváló ajándékok is lehetnek. Ezen túlmenően gyakran használják a juta szalagot olyan esküvőkön dekorációként, ahol a vintage stílusé a főszerep.

Maga az anyag a juta növény szárában található háncsrostból készül, így abszolút természetes dekorációs alapanyagként tartjuk számon.

Nagyon fontos, hogy a természetes alapanyagokból készült dekorációkat, tárgyakat, kellékeket mindig helyezzük előtérbe a választásaink során.

Nem az ajándék a fontos
Összességében ezeken a csodás családi ünnepeken nem is az ajándékozáson van a hangsúly, hanem azon, hogy egy kis időt töltsünk a szeretteinkkel. Talán az bizonyul a legjobb választásnak, ha férfiak esetében egy üveg italt, míg nők esetében egy dekor szalaggal átkötött virágcsokrot adunk az ünnepeltnek. Nem az a lényeg, hogy mit adunk, hanem, hogy ezt tiszta szívből tegyük. (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online