Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Az apró figyelmességek lobbantják lángra a szerelmet!

2021-11-14 10:18:48

Te mit gondolsz erről? Szereted, ha a párod meglep valami aprósággal? Valami olyannal, ami a szívedhez közel áll, vagy esetleg valamivel, ami csak kettőtöknek mond bármit is? Közös hobbik, közös emlékek, közös érdeklődési kör: mind-mind kapcsolódási pontok, amiket feltétlenül érdemes kihasználni.

Természetesen, itt nem nagy értékű ajándékokra gondolunk, hiszen nem is a vagyoni érték a legfontosabb az ajándékban, hanem maga a gesztus, az, hogy szeretnél örömet szerezni.

Ha úgy érzed, szívesen dobbantanád meg életed párjának a szívét, akkor az ajandek-otletek.hu tippjei között biztosan megtalálod azt, ami örömet fog neki okozni!

Mi alapján válassz?
Úgy, ahogy minden ember más és más, úgy nincs két egyforma párkapcsolat sem. Léteznek olyan párok, akik hanyatt-homlok mások, másféle hobbinak hódolnak, más az érdeklődési körük, miközben pedig vannak olyanok, akik szinte levegőt is egyszerre vesznek, és mindent közösen csinálnak.

Bármelyik típusú kapcsolatban is érzed jól magad, fontos, hogy ismerd a társad, és legyenek közös élményeitek.

Ha a hobbit vagy a legutóbbi közös nyaralást veszed alapul, biztosan találsz olyan ajándékötletet, ami kedves vagy akár kicsit fricskázó üzenettel is bír. Egy óra, a közös fotótokkal díszítve remek ajándék lehet annak, aki folyton időzavarral küzd. Egy bögre, amin egy számotokra fontos idézet vagy filmjelenet látható. Ha beviszi a munkahelyére, valahányszor csak kortyol egyet, te fogsz az eszébe jutni. De akár a közös főzéseknek emléket állítva kötényből is számtalan variáció létezik.

Látod? Most már biztosan ezernyi gondolat cikázik a fejedben, ami nem baj, mert jó dolog időről időre előrukkolni egy-egy ilyen kedvességgel.


Miért fontos ez?

Azért, mert a szeretet nyelvét sokan, sokféleképpen beszéljük.

Valakinek csupán az együtt töltött idő a fontos, és ebben méri a szerelmet, és igazán akkor érzi magát szeretve, ha a társa minél több időt tölt vele.

Van, akinek az elismerő szavak jelentik a megfelelő szeretetkifejezési formát, míg mások a szívességnyújtásban látják a szeretetet és a törődést.

Viszont létezik rengeteg olyan ember, akinek a szeretetnyelve az ajándékozás: úgy juttatja kifejezésre a szeretetét, hogy ajándékokkal halmozza el a kedvesét, és viszont is ennek örül a legjobban. Hangsúlyozzuk, nem az értéken múlik a szerelem, hanem a gesztuson. Hogy ismered, hogy figyelsz arra, hogy mi tetszik neki, hogy emlékezteted egy olyan közös történetre, ami erősítette a kapcsolatotokat.

Nézd meg az ajandek-otletek.hu romantikus ajándékait, és szeresd a párod úgy, hogy értse, érezze és élvezze!

A közös nyelv a hosszú kapcsolat záloga!
Talán kétség sem férhet hozzá, hogy akkor lesz hosszú távú ÉS boldog a párkapcsolat, ha abban mindkét fél jól érzi magát, ki tud teljesedni, és úgy érzi, hogy megértésre talál.

Ha ebben néhanapján egy kedves, romantikus vagy épp vicces ajándék segít nektek, akkor ne habozzatok: nem nagy ár egy tartósan boldog kapcsolatért! (x)


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online