Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Kutyaház alatt is találtak kábítószer-gyanús anyagot a gödöllői rendőrök

2021-11-13 09:50:25

A gödöllői zsaruk egy lehetséges, kábítószerrel foglalatoskodó férfiről szóló bejelentést kaptak. Néhány hét alatt összegyűjtöttek annyi adatot, hogy november 10-ére biztosak voltak benne, merre induljanak. Útjuk egy bagi dűlőben lévő ingatlanhoz vezetett, ott berajzottak és elfogták a célszemélyt.

A szemfüles nyomozók a 24 éves férfi lakásának különböző pontjain végzett kutatáson nem csak a lakásban, de a kutyaházban és az alatt is körülnéztek. Nem hiába: több, befőttes üvegekben tárolt kábítószergyanús zöld növényi törmelékeket találtak és foglaltak le. Az előzetes vegyészszakértői vélemény alapján a lefoglalt bruttó 2964 gramm kábítószergyanús anyagból kannabiszra jellemző vegyületek – köztük delta-9-THC – azonosítható.


A férfi a mindent tagadott, és a gyanúsítása ellen panaszt is tett. Állította, évek óta nem lakik a házban, oda csak látogatóba jár. Kábítószer gyorstesztje pozitív értéket mutatott. A Gödöllői Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya az őrizetbe vett P. Péterrel szemben kábítószer birtoklása bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le a további eljárást, egyben kezdeményezték a letartóztatását, amit a bíróság november 12-én elrendelt. Forrás: police.hu


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online