Vissza normál nézetbe Nyomtatás

Újra oltóhely lesz a gödöllői egészségügyi központ

2021-11-08 16:04:17

November 9-e (kedd) és 19-e (péntek) között hétköznapokon a gödöllői Tormay Károly Egészségügyi Központ ismét bekapcsolódik az oltási feladatok lebonyolításába – olvasható az intézmény honlapján.

Fontos tudnivalóként közlik, hogy kizárólag regisztrációval és előzetes időpont-foglalás alapján lehet élni a lehetőséggel. A Petőfi Sándor utcai épületben Pfizer, Janssen és Sinopharm vakcinák állnak rendelkezésre.

Emlékeztető oltásra (3. adag) azon TAJ számmal rendelkező, 18. életévüket betöltött állampolgárok jelentkezhetnek, akik Magyarországon kapták meg a koronavírus elleni védőoltásaikat és utolsó oltásuk óta már eltelt legalább 4 hónap. Az emlékeztető oltásra (3. adag) történő jelentkezés lehetőségét csak azok fogják látni az időpontfoglaló felületen, akik a fenti feltételeknek megfelelnek.

A gödöllői egészségügyi központ vezetősége az oltással kapcsolatosan az alábbi szabályok betartását kéri:
• a lefoglalt oltási időpont előtt mintegy 10 perccel érkezzenek,
• lehetőleg az oltási hozzájáruló nyilatkozatot kitöltve hozzák magukkal (első oltáshoz nyilatkozat, harmadik oltáshoz nyilatkozat),
• személyi igazolványukat, lakcím kártyájukat és TAJ számukat hozzák magukkal.

A beoltottak az intézményből 15 perc megfigyelési idő után tudnak távozni. Akik az EESZT felületen rögzített oltási időpontjukat szeretnék módosítani, azt ezen az email-címen tudják megtenni.

Fontos!
Amennyiben a rendszer nem biztosít időpont-keresési lehetőséget (jobbra fent), illetve a Gödöllő településnév nem jelenik meg, azt jelenti, hogy beteltek az előre meghirdetett időpontok!


Lényeges adalék, hogy regisztráció és időpont-foglalás nélkül csak kórházi oltóponton (például: kistarcsai Flór Ferenc Kórház) nyílik lehetőség az oltás felvételére november 22-28. között. Ebben az esetben 5 féle vakcina – Pfizer, Moderna, AstraZeneca, Janssen és Sinopharm – közül választhatnak az oltást kérők.

Időközben kiderült, hogy a gödöllői önkormányzat által fenntartott közintézményekben – az Ady sétányon található szociális otthon és a hajléktalan szálló kivételével – nem kötelezik az ott dolgozókat a védőoltás beadatására.


Online kaszinók
Magyarország
magyar online casino

Kamerák előtt Gödöllő és a környező települések sportolói

 

Kapcsolat | ImpresszumAdatvédelem | Médiaajánlat

© Gödöllői Hírek Online